Copiii din Oltina promovează tradițiile folclorice

Iulie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie locala

Transmiterea tradițiilor din generație în generație reprezintă dragostea și respectul față de strămoșii noștri. Și copiii ansamblului Codanele Dobrogei din Oltina, sub îndrumarea coregrafilor, duc mai departe obiceiurile tradiționale românești prin muzică și dansuri.
Marți, 20 iulie copiii din ansamblul Codoanele Dobrogei au urcat pe scena Căminului Cultural din Oltina și i-au încântat pe cei prezenți cu o suită de dansuri și cântece populare.
„Am avut plăcerea și bucuria de a participa la spectacolul de cântece și dansuri dobrogene, organizat de ansamblul Codanele Dobrogei. Am admirat acești copii frumoși și talentați, mă bucur că am fost alături de ei și le mulțumesc tuturor pentru participare și implicare. Dragi copii, vă doresc mult succes și să fiți la fel de entuziaști și de muncitori și în viitor!”, a transmis primarul Ștefania Cealera, la finalul evenimentului.
Zi magică pentru copiii din Oltina
Ziua de 8 iulie va rămâne în amintirea copiilor din Oltina pentru mult timp, a fost o zi plină de veselie, o zi petrecută în parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia. 
Pentru că vacanța mare este în toi, autoritățile locale au organizat o excursie pentru 100 de copii, elevi ai claselor III-VIII la instituțiile de învățământ din comună. Primăria le-a asigurat transportul și accesul în parcul acvatic.
„Chiar dacă am fost pentru prima dată organizatori ai evenimentului – O zi magică în parcul Aqua Magic Mamaia, sperăm din suflet că v-ați simțit bine, vrem să vă spunem că suntem mândri de voi pentru felul în care v-ați comportat în parcul acvatic. Am făcut tot posibilul să luăm toți copiii din clasele III-VIII, din comuna Oltina, așa cum era specificat în condițiile celor de la Aqua Magic și câte un însoțitor la 10 copii. Pe această cale mulțumim și însoțitorilor pentru colaborare și pentru atenția acordată copiilor. Ne cerem scuze copiilor din clasele 0-II, dar acestea au fost condițiile. Îmi doresc să ne întâlnim și anul viitor sănătoși, veseli și pregătiți de o nouă aventură magică! Dragi copii, voi sunteți mândria și speranța comunei Oltina!”, este mesajul transmis de primarul, Ștefania Cealera.

Articole din editia din data de Iulie 2021

 • Educația o prioritate pentru autoritățile din Corbu

  Administratie locala
 • Se reface covorul asfaltic pe strada Eroilor din Ciobanu

  Administratie locala
 • Ședință de Consiliu Local extraordinară la Castelu

  Administratie locala
 • PRIMĂRIA COMUNEI SILIȘTEA - Anunț public privind decizia etapei de încadrare

  Administratie locala
 • Ședință de Consiliu Local la Pecineaga

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul „Restaurarea, Consolidarea, Protecția, Conservarea și Punerea în Valoare a Sitului Arheologic Cetatea Capidava” la final

  Administratie locala
 • Noi investiții în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de utilități a localităților Poarta Albă, Murfatlar și Castelu!

  Administratie locala
 • Ședința Consiliului Local Mereni

  Administratie locala
 • Se reabilitează sistemul de apă și se înființează sistem de canalizare în Tîrgușor

  Administratie locala
 • Fonduri norvegiene pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din comuna Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771