Investiții pentru copiii din comuna Saraiu

Martie 2021, Lacramioara Chirita

Administratie locala

Educația copiilor este un domeniu important pentru edilul, Dorinela Irimia. În acest sens, anul trecut au fost depuse la Compania Națională de Investiții (CNI) două proiecte, unul pentru construirea unei săli de sport în Dulgheru și altul pentru construirea unui bazin de înot în Saraiu. 
De-a lungul anilor primarul, Dorinela Irimia a realizat mai multe investiții pentru modernizarea infrastructurii școlare și a creat programe care să îi stimuleze pe elevi să obțină rezultate deosebite la învățătură. Dorind să le ofere acestora condiții cât mai bune pentru desfășurarea activităților sportive dar și pentru petrecerea timpului liber într-un mod sănătos, a realizat alte proiecte pentru care a solicitat finanțare de la CNI.
Compania Națională de Investiții a transmis, în cursul lunii martie, răspunsuri la solicitările depuse de autoritățile locale privind construirea unei săli de sport în Dulgheru și a unui bazin de înot în Saraiu. 
Astfel, obiectivul de investiții „Sală de sport, str. 1 Decembrie 1918, nr. 7, sat Dulgheru, comuna Saraiu, județul Constanța” a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului “Săli de sport”, aprobată prin Ordin al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
De asemenea, obiectivul de investiții „Bazin de înot, strada Tulcei, nr.64, sat Saraiu, comuna Saraiu, județul Constanța” a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului “Bazine de înot”, aprobată prin Ordin al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
În informările CNI, Direcția Investiții - Departamentul Sport, transmise către UAT Saraiu, se menționează și faptul că finanțarea obiectivelor de investiții solicitate se vor realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de CNI.
„Copiii sunt un dar şi o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familie şi societate, iar datoria noastră, a autorităţilor este de a contribui la asigurarea celor mai bune condiţii pentru ca elevii să fie educaţi corespunzător pe băncile şcolii. Din convingerea că viitorul de mâine al nostru, al tuturor, trebuie să înceapă de astăzi, prin grija şi atenţia acordată elevilor, Primăria comunei Saraiu susţine buna desfăşurare a activităţilor şcolare și extrașcolare”, a precizat primarul Dorinela Irimia.Articole din editia din data de Martie 2021

 • Proiect de modernizare a străzilor din Independența ajuns la final

  Administratie locala
 • Investiții pentru copiii din comuna Saraiu

  Administratie locala
 • Modernizare iluminat public în Oltina

  Administratie locala
 • Ședință de Consiliu ordinară la Castelu

  Administratie locala
 • RAJA Constanța, continuă investițiile de reabilitare și modernizare a rețelelor de apă și apă uzată

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • 7,7 milioane euro pentru dotarea Spitalului Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni reuniți în ședință ordinară

  Administratie locala
 • Curățenie de primăvară în comuna Mereni

  Administratie locala
 • Clubul Sportiv Gloria și Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești au bugetul aprobat

  Administratie locala
 • Consilierii locali ai comunei Castelul convocați în ședință ordinară

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771