Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

Noiembrie 2020, Lacramioara Chirita

Administratie locala

Cristian Telehoi a primit votul de încredere al locuitorilor, la alegerile din 27 septembrie și a obținut un mandat de primar pentru perioada 2020-2024. 
Cristian Telehoi a mai fost primar al comunei Cobadin în perioada 2008-2016, perioadă în care a realizat o serie de investiții și proiecte pentru dezvoltarea comunei. De această dată a venit în fața cetățenilor cu un contract, contract ce va fi realizat în următorii patru ani.
Printre investițiile pe care și le-a propus în acest mandat se află: modernizarea infrastructurii străzilor, construirea unei grădinițe cu program prelungit, construirea unei săli de sport, extinderea rețelei de canalizare în localitatea Cobadin. Una dintre investițiile mult așteptate de locuitorii din Negrești vizează înființarea rețelei de alimentare cu apă, investiție pe care edilul și-a propus să o realizeze în perioada următoare. De asemenea va găsi și o soluție pentru asfaltarea DC26 care face legătura cu între DJ 391 și localitatea Conacu.
Cea mai importantă investiție, prin care se va crește gradul de confort al locuitorilor comunei presupune realizarea proiectului tehnic de alimentare cu gaze naturale.
În domeniul agriculturii, va lua măsuri precum: transmiterea pășunilor comunale la crescătorii de animale dar și finalizarea investiției și punerea în funcțiune la capacitate maximă a Oborului comunal Cobadin.
În acest mandat, primarul Cristian Telehoi și-a propus să sprijine mediul de afaceri prin inventarierea terenurilor disponibile și atribuirea a cestora agenților economici în vederea dezvoltării unei afaceri dar și prin modernizarea pieței din centrul localității Cobadin pentru comercializarea produselor de origine animală în condiții de siguranță sanitar-veterinară.
Sănătatea este cea mai de preț stare pentru fiecare dintre noi, de aceea edilul va veni în sprijinul locuitorilor din Negrești și Conacu și va înființa cabinete medicale. Acestea vor fi dotate și se va asigura și personal medical pentru funcționarea lor, astfel locuitorii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în localitățile învecinate pentru investigații și tratamente medicale.
Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor se dorește montarea unui unui sistem de supraveghere video în toate localitățile comunei. De asemenea va fi înființat serviciul de pompieri voluntari și dotarea acestuia cu autospecială de stins incendiile.
Printre prioritățile primarului Cristian Telehoi se află și domenii precum: educație, cultură, sport, social. Și pentru acestea are o serie de măsuri ce vor fi aplicate în următorii ani.
„Sunt convins că împreună cu noul Consiliu Local vom face tot ce ne va sta în putință pentru a realiza obiectivele pe care ni le dorim cu toții!”, a transmis primarul, Cristian Telehoi.

Articole din editia din data de Noiembrie 2020

 • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța

  Administratie locala
 • Proiecte importante pe agenda de lucru a primarului Cristian Telehoi

  Administratie locala
 • Proiect pentru dotarea cu tablete și echipamente IT a instituțiilor de învățământ din Negru Vodă

  Administratie locala
 • Consilierii locali din Dumbrăveni au ales viceprimarul comunei

  Administratie locala
 • Ștefania Cealera: „Oamenii m-au ales pentru ca au încredere în mine”

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Infrastructura educațională în atenția primarului Tudorel Gurgu

  Administratie locala
 • Primăria Albești vrea să modernizeze drumurile din comună

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Primăria Saligny a solicitat fonduri guvernametale pentru dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771