Fonduri Europene

Încă 9 locuințe din Satu Nou au fost reabilitate

În cadrul proiectului “FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă – transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” se reabilitează 15 locuințe. Lucrările au fost demarate în octombrie și până la sfârșitul lunii noiembrie au fost reabilitate 14 dintre acestea.
În ultimele luni s-au făcut pași importanți în cadrul activității îmbunătăţirea condiţiilor de locuit ale persoanelor din grupul ţintă. Prin realizarea acestui obiectiv, 15 locuințe vor fi reabilitate și 90 de panouri solare vor fi montate astfel încât beneficiarii să beneficieze de dotările minime necesare pentru apă caldă și încălzire.
În ediția din luna octombrie, a publicației noastre, vă informam că au fost reabilitate un număr de 5 locuințe. Având în vedere că vremea a fost favorabilă, luna aceasta s-a lucrat intens și astfel încă nouă familii din grupul țintă se pot bucura de locuințe modernizate. Luna aceasta au fost demarate lucrările de reabilitare a unui număr de 5 case. 
Lucrările presupun: schimbarea acoperișului și a geamurilor dar și izolarea exterioară a locuințelor.
Realizarea acestui obiectiv din cadrul proiectului se apropie de final, constructorii mai au de reabilitat o singură locuință; lucrările vor fi terminate la începutul lunii ianuarie.
De asemenea, luna aceasta au fost montate încă 20 de panouri solare, astfel până în prezent s-au montat 65 de panouri solare.
Proiectul integrat “FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă – transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” acționează pe șapte direcții de dezvoltare și implementare începând de la îmbunătățirea confortului de locuit, continuând prin rezolvarea problemelor de sănătate pentru sătenii selectați și eligibili și terminând cu crearea de locuri de muncă pentru acești oameni.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 4 “Incluziunea socială și combaterea sărăciei”.
Pentru mai multe informații despre implementarea proiectului accesați site-ul: www.fortin.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*