Substație de ambulanță în Fântânele

August 2020, Lacramioara Chirita

Administratie locala

Pentru ca locuitorii din comună dar și cei din localitățile limitrofe să beneficieze de asistență medicală de urgență prespitalicească, autoritățile locale urmează să semneze un parteneriat cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru înființarea unui punct de lucru în localitatea Fântânele.
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au transmis o solicitare Primăriei Fântânele pentru înființarea unei substații în localitate. În ședința de consiliu local din luna august, aleșii locali au decis să acorde un spațiu pentru înființarea substației de ambulanță.
„Am identificat două locații pentru amenajarea spațiului spațiu pentru desfășurarea activității cadrelor medicale dar și pentru parcarea ambulanței. Împreună cu reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța îl vom alege pe cel mai potrivit. În prezent distanța dintre Stația Centrală a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și comuna Fântânele este de aproximativ 55 de kilometri. Prin acest parteneriat se reduce semnificativ timpul în care cadrele medicale vor acorda pacienților asistență medicală de urgență”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, Ion Adrian Roșu, viceprimarul cu atribuții de primar.
Echipa de fotbal Viitorul Fântânele va activa în Liga a V a de fotbal
În ședința de la începutul lunii august, consilierii locali au dezbătut un proiect de hotărâre privind activitatea sportivă a echipei de fotbal Viitorul Fântânele. 
„În urma discuțiilor s-a stabilit ca echipa să activeze în următorul sezon în Liga a V a a Campionatului Județean de Fotbal. Printre motivele care au stat la baza deciziei  se află: taxele foarte mari care trebuie plătite pentru efectuarea testelor Covid 19, riscul de contaminare a jucătorilor în competițiile sportive, numărul mic al jucătorilor din localitatea noastră care intră în componența echipei. Țin să precizez că activitățile sportive și culturale vor fi susținute în continuare”, a mai precizat viceprimarul cu atribuții de primar, Ion Adrian Roșu.


Articole din editia din data de August 2020

 • Investiții în derulare în comuna Amzacea

  Administratie locala
 • Raportul de activitate al primarului Niculae Stan

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie electrică din comuna Dobromir va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Fonduri guvernamentale pentru asfaltarea străzilor din zona Tabără Faclia

  Administratie locala
 • Proiecte pentru dezvoltarea comunei Ion Corvin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771