Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

Iulie 2020, Bogdan Chirita

Social

Pentru ca vacanța mare este în toi și pentru de a-i face fericiți pe copiii din comună, administrația locală Siliștea le-a oferit acestora o zi de neuitat la parcul acvatic din stațiunea Mamaia, Constanța.
După un an de școală plin de activități, a sosit și vacanța mult așteptată de copii. Și în acest an, administrația locală a oferit elevilor din comună o zi de neuitat, o zi  în care aceștia s-au bucurat de copilărie! La începutul lunii iulie, copii împreună cu însoțitori, cadre didactice și părinți, au mers în excursie la Aqua Magic. Primăria comunei le-a asigurat transportul și accesul în parcul acvatic. „Bucuria copiilor este cea mai mare răsplată. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit și anul acesta, să asigurăm câteva zile de bălăceală și distracție, copiilor din Comuna Siliștea, la Aqua Magic Mamaia. Mulțumesc din suflet echipei Aqua Magic! Mulțumesc din suflet șoferilor și însoțitorilor pentru sprijinul acordat! Mulțumesc din suflet copiilor pentru modul civilizat în care s-au comportat! Nu am avut incidente sau accidente neplăcute”, a declarat edilul Mihai Soare. 
Parcul acvatic din stațiunea Mamaia, Aqua Magic, cuprinde piscine mici și locuri special amenajate pentru copii, piscina mare, un râu leneș și tobogane. Unul dintre tobogane a fost modernizat complet, tuburile sale care pleacă de la o înălțime de 11 m sunt transparente, iar alunecarea în bucle oferă viteză și o priveliște minunată a împrejurimilor.
La scurt timp după acestă excursie organizată, gurile rele din comună au împroșcat cu noroi în edilul comunei, care din lipsă de fonduri și pentru a face pe cât posibil economie la bugetul local, a preferat să conducă unul din cele 3 microbuze care au asigurat transportul copiilor din Siliștea la parcul acvatic. Printr-o postare pe rețelele de socializare edilul a venit cu explicații și dovezi pentru a clarifica situația: „Dragi cetățeni ai Comunei Siliștea, după cum bine știți, săptămâna trecută, am avut o amplă acțiune, cu copiii, la Aqua Magic Mamaia. Pentru a face economie, deoarece nu stăm prea bine cu banii, transportul copiilor, s-a efectuat cu microbuzele primăriei. Unul dintre șoferi, fiind eu, Mihai Soare - Primarul Comunei Siliștea. Astăzi, mi-a ajuns la urechi, faptul, că pe "peroanele" magazinelor transformate în cârciumi, din satele comunei, se discută, că eu, sunt un iresponsabil, că nu am categoria necesară pentru a conduce microbuzul, că nu am atestat, etc., și că am pus în pericol viața copiilor și a însoțitorilor. Vă aduc la cunoștință că dețin categoria necesară cât și certificatul de pregătire profesională, pentru a conduce microbuzul 16+1. Aceste documente le atașez aici. Sunt tot mai atacat în ultimul timp, cu diverse manipulări, doar-doar m-or agăța cu ceva! Celor care doriți să candidați și celor care împrăștiați tot felul de aberații, vă spun, că lumea s-a săturat de circul ăsta ieftin, pe care îl faceți, din patru în patru ani, în preajma alegerilor.Veniți cu idei, veniți cu soluții! V-am invitat mereu să vă implicați și voi în viața comunității. Unde ați fost până acum? Eu îmi asum tot ceea ce fac și îi las pe oameni, să hotărască, dacă am făcut bine sau rău!, a postat primarul Mihai Soare. Album foto

 • Articole din editia din data de Iulie 2020

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Social
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Social
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Social
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Social
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Flori pentru ostași la Cumpăna! Ziua Armatei Române, marcată de autoritățile comunei

  Social
 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771