Bursa locurilor de muncă la Satu Nou, ediția 29-31 iulie

Iulie 2020, Lacramioara Chirita

Fonduri Europene

Asociația Forța Tinerilor - FORTIN, în calitate de lider, împreună cu partenerii Comuna Mircea Vodă, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă și S.C. BIOSAFETY S.R.L., implementează proiectul „FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” - Cod proiect:112863.
În cadrul proiectului se va desfășura Bursa locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc în perioada 29 – 31 Iulie 2020, între orele 10.00–17.00, în localitatea Satu Nou (la Școala Gimnazială nr. 2), comuna Mircea Vodă.
Bursa locurilor de muncă vine în sprijinul beneficiarilor din grupul țintă, membrii ai comunității Satu Nou, care doresc să își găsească un loc de muncă pe raza județului Constanța și este organizată de Asociația Regal - Centru pentru Tineret Constanța în colaborare cu Asociația Forța Tinerilor – FORTIN.
Implementarea proiectului are loc într-un context eficient de colaborare și comunicare între Autoritatea publică locală, Școala din localitate, liderul de parteneriat Asociația Forța Tinerilor – FORTIN, furnizor de servicii sociale autorizat, o unitate sanitară de prestigiu și cu relevanță în activitatea medico-socială din județ, respectiv Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol și o entitate medicală, Biosafety SRL, cu rol în efectuarea analizelor medicale.
Proiectul include activități ce urmăresc creşterea accesului şi participării la EDUCAŢIE pentru 220 de persoane, servicii de ocupare pentru 291 persoane inactive din comunitatea marginalizată, derularea unor programe de ucenicie pentru 64 de persoane și angajarea altor 60 de persoane din grupul țintă, susținerea antreprenoriatului prin 41subvenții de minimis de până la 25.000 EURO per plan de afacere, înființarea și dezvolarea unui centru antreprenorial la nivelul comunității marginalizate, servicii medicale, medico-sociale, sociale, formare profesională, reparații locuințe, îmbunătățirea condițiilor de locuit, asistență juridică pentru beneficiarii din grupul țintă, combaterea discriminării și multiculturalism. În total proiect prevede un număr de 580 beneficiari.
La ediția din perioada 25-27.06.2020 au participat un număr de 20 de firme din Constanța, Mangalia, Medgidia, Satu-Nou și au fost prezente în jur de 155 de persoane din grupul țintă și nu numai.

Album foto

 • Articole din editia din data de Iulie 2020

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Fonduri Europene
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Fonduri Europene
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Fonduri Europene
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Fonduri Europene
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Fonduri Europene
 • Articole din aceeasi categorie

 • Peste 7000 de hectare dar și imobilele din comuna Mircea Vodă vor fi cadastrate gratuit/Locuitorii vor fi înregistrați gratuit în Cadastru și Carte Funciară!

  Fonduri Europene
 • Proiectul „Little Energy Super Stars” (“Micii Super Eroi ai Energiei”) implementat de Primăria Lumina

  Fonduri Europene
 • “FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” se apropie de final. Retrospectivă perioada septembrie-decembrie 2020

  Fonduri Europene
 • Încă 9 locuințe din Satu Nou au fost reabilitate

  Fonduri Europene
 • Lucrări de reabilitare a locuințelor din Satu Nou

  Fonduri Europene
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771