Proiect pentru extinderea unei locuințe în Satu Nou

Martie 2020, Lăcrămioara Chiriță

Fonduri Europene

Încep să se vadă roadele muncii consultanților din cadrul proiectului. O familie din grupul țintă va beneficia de extinderea lucuinței.
Printre activitățile proiectului integrat “FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” se numără și îmbunătăţirea condiţiilor de locuit ale persoanelor din grupul ţintă - 5 locuințe vor fi extinse cu câte o cameră de 20 mp, 17 locuințe vor fi reabilitate și 90 de panouri solare vor fi montate astfel încât beneficiarii să aibe dotările minime necesare pentru apă caldă și încălzire. 
Pentru beneficia de extinderea locuințelor, persoanele din grupul țintă trebuie să dețină actele de proprietate a locuințelor. În acest sens consultanții din cadrul activității sprijină beneficiarii pentru a intra în legalitate. 
În primă fază au fost puse la punct documetele care atesă dreptul de proprietate asupra locuinței domnului Savu Gheorghe din localitatea Satu Nou, strada Prunului, nr.67. După această etapă au fost înaintate către proiectant documentele necesare în vederea realizării proiectului tehnic pentru extinderea locuinței.
Proiectul integrat “FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” acționează pe șapte direcții de dezvoltare și implementare începând de la îmbunătățirea confortului de locuit, continuând prin rezolvarea problemelor de sănătate pentru sătenii selectați și eligibili și terminând cu crearea de locuri de muncă pentru acești oameni.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 4 “Incluziunea socială și combaterea sărăciei”.
Pentru mai multe informații despre implementarea proiectului accesați site-ul: www.fortin.ro


Articole din editia din data de Martie 2020

 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Fonduri Europene
 • Instituțiile din Saligny au fost dezinfectate

  Fonduri Europene
 • Primăria Cobadin montează dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor

  Fonduri Europene
 • Siguranța cetățenilor comunei, importantă pentru primarul Magdalena Neague

  Fonduri Europene
 • Primarul, Reșit Taner alături de locuitorii din comună

  Fonduri Europene
 • Articole din aceeasi categorie

 • Peste 7000 de hectare dar și imobilele din comuna Mircea Vodă vor fi cadastrate gratuit/Locuitorii vor fi înregistrați gratuit în Cadastru și Carte Funciară!

  Fonduri Europene
 • Proiectul „Little Energy Super Stars” (“Micii Super Eroi ai Energiei”) implementat de Primăria Lumina

  Fonduri Europene
 • “FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” se apropie de final. Retrospectivă perioada septembrie-decembrie 2020

  Fonduri Europene
 • Încă 9 locuințe din Satu Nou au fost reabilitate

  Fonduri Europene
 • Lucrări de reabilitare a locuințelor din Satu Nou

  Fonduri Europene
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771