Primarul, Dorinela Irimia alături de locuitorii din comună

Martie 2020, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

În această perioadă în care oamenii sunt nevoiți să nu își părăsească domiciliul, primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia vine în sprijinul lor. A fost demarată o campanie de ajutorare a locuitorilor, campanie la care s-au alăturat și voluntarii Asociației ADER CONSTANȚA.
Voluntarii ,,Asociației ADER CONSTANȚA, alături de vicepreședintele Zlatoianu Dragoș, împreună cu primarul localității Saraiu, distribuie periodic pliante de informare cu privire la mijloacele de protecție împotriva infectării cu COVID-19, precum și a modului în care oamenii pot trece această perioadă de criză fără a fi afectați de stres. Voluntarii dăruiesc cu drag alimente, măști de protecție, pentru locuitorii din Saraiu, Dulgheru și Stejaru.
„Pe aripile timpului, cu ani în urmă, am ales să vin pe acest Pământ cu o karmă cu mult greu , dar și cu ușor. Am descoperit în mine forța de a lupta cu clipele nu doar pentru viața mea și am înțeles că umanitatea nu cunoaște noțiunea de „om” ci de „oameni”; suntem meniți a fi împreună, de a depinde unii de alții și astfel cei ce pot mai mult au datoria de a da o mână de ajutor celor ce pot mai puțin. Acest lucru mi-a creeat o povară în plus, dar și o mare împlinire sufletească atunci când efortului meu i se arată roadele. Și pentru că suntem mereu împreună - și la bine și la rău, și la fericire și la necaz - arunc fila cu lacrimile și trec pe pagină unde bucuriei imense a sufletului meu îi este oferită șansa de a fi alături de dumneavoastră în clipe grele. Este o perioadă grea, însă împreună, vom trece, și Dumnezeu a decis să fie alături de familia Saraiu. Așadar, cu sufletul deschis și cu iubire fără limite, vă aștept cu mare drag să ne rugăm împreună, să dăruim împreună, să fim împreună la bine și la greu!”, este mesajul transmis de Dorinela Irimia - membru al Familei Saraiu, primar al comunei.
Măsuri pentru siguranța și sănătatea locuitorilor
Pentru a combate infectarea și răspândirea virusului COVID 19, primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia a dispus dezinfectarea tuturor străzilor, trotuarelor, zonelor aglomerate și patformelor de gunoi din localitățile Saraiu, Dulgheru și Stejaru. Dezinfectarea se realizează cu o substanță pe bază de cloramină.
„Recomand în continuare populației să asculte sfaturile autorităților, să rămână cât mai mult acasă și mai ales să își păstreze calmul! De asemenea rog din suflet, persoanele izolate și membrii familiilor care locuiesc cu aceștia, pentru sănătatea noastră a tuturor locuitorilor, respectați regulile, rămâneți la domiciliu! În cazul în care nu veți respecta IZOLAREA , veți fi plasați , în carantină sub pază militarizată”, a mai precizat primarul, Dorinela Irimia.

Album foto

 • Articole din editia din data de Martie 2020

 • Instituțiile din Saligny au fost dezinfectate

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin montează dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor

  Administratie locala
 • Siguranța cetățenilor comunei, importantă pentru primarul Magdalena Neague

  Administratie locala
 • Primarul, Reșit Taner alături de locuitorii din comună

  Administratie locala
 • Primăria Bănească efectuează acțiuni de dezinfecție la nivelul comunei

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările la rețeaua de canalizare în Ciobanu

  Administratie locala
 • Se asfaltează DJ 381 în Bărăganu

  Administratie locala
 • Încep lucrările de reabilitare a malului surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră din zona Cumpăna

  Administratie locala
 • Primăria Medgidia combate informațiile apărute în mediul online. Acțiunea de dezinfecție continuă

  Administratie locala
 • Instituțiile din Saligny au fost dezinfectate

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771