Administrație locală

Înființare parc în localitatea Dumbrăveni

Autoritățile locale vor demara lucrările de amenajare a unui parc în localitatea Dumbrăveni. Spațiul de agrement este destinat atât adulților cât și copiilor. Investiția se realizează cu fonduri de la bugetul local.
Proiectul privind înființarea parcului a fost început încă de anul trecut, când autoritățile au realizat proiectul tehnic. 
„În prezent suntem în faza de obținere a avizelor necesare pentru emiterea autorizației de construire. Parcul va fi amenajat pe o suprafață de 2100 metri pătrați”, a declarat Stelian Clinciu, primarul comunei.
Conform proiectului tehnic, spațiul de agrement va avea un loc de joacă pentru copii cu groapă de nisip dar și un foișor pentru adulți. De asemenea  se vor construi alei pietonale, se va monta mobilier urban (bănci și coșuri de gunoi), se vor planta arbori și arbuști, dar se vor monta și stâlpi de iluminat.
Terenul de sport multifuncțional a fost finalizat
Terenul de sport multifuncțional se află în curtea școlii din Dubrăveni. Acesta are o suprafață utilă de 420 de metri pătrați acoperită cu gazon  artificial și este împrejmuit pentru desfășurarea activităților în condiții optime. Terenul este multifunctional, copiii putând să practice diferite sporturi (minifotbal, volei, handbal, etc). De asemenea au fost montate și accesoriile sportive necesare pentru practicarea sporturilor.
Investiția a fost realizată cu fonduri de la Consiliul Județean Constanța.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*