Terenurile de sport multifuncționale din comuna Cerchezu vor fi finalizate în primăvară

Ianuarie 2020, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Anul trecut autoritățile locale au demarat un proiect de înființare a două terenuri de sport în localitățile Cerchezu și Viroaga. În curând copiii din comună se vor bucura de spații moderne pentru practicarea diversolor activități sportive. Lucrările vor fi finalizate în această primăvară.
Proiectul inițiat de autorități anul trecut presupune reamenajarea spațiilor de agrement (parc centrul localității Cerchezu) cât și construirea a două terenuri de sport multifuncționale în Cerchezu și Viroaga.
Terenul de sport multifuncțional din localitatea Viroaga este amplasat în curtea școlii, iar cel din Cerchezu, în cadrul parcului din centrul localității.
Ambele terenuri vor avea o suprafață de 420 metri pătrați. Lucrările presupun turnarea unei plăci din beton pe care va fi montat gazon artificial. Copiii și tinerii vor putea practica sporturi precum: fotbal, handbal, baschet. Pe terenul de sport din localitatea Viroaga se vor monta și tribune și de asemenea acesta va fi împrejmuit cu gard metalic pentru siguranța elevilor.
Reamenajarea spațiilor de agrement în Cerchezu presupune recondiționarea aleilor pietonale, a ansamblurilor de joacă dar și a fântânii arteziene din cadrul parcului din centrul localității. 
Investiția va fi finalizată în această primăvară.
Grădiniță modernă pentru copiii din Cerchezu
Din această toamnă preșcolarii din localitatea Cerchezu vor beneficia de noua grădiniță. Primarul Ștefan Chelaru, ne-a informat că lucrările privind construirea grădiniței au fost finalizate. Investiția s-a realizat cu fonduri de la Ministerul Educației Naționale, iar în sarcina administrației locale au revenit lucrări precum: amenajare parcare, amenajare loc de joacă pentru copii, montare centrală termică dar și împrejmuirea instituției de învățământ preșcolar. 
„Urmează să facem recepția finală, după care vom solicita Inspectoratului Școlar Județean Constanța introducerea grădiniței în rețeaua școlară a județului. Din această toamnă cei mai mici locuitori din Cerchezu se vor muta în casă nouă”, a precizat Ștefan Chelaru, primarul comunei.

Articole din editia din data de Ianuarie 2020

 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Administratie locala
 • Amalia Niţă a obţinut primele titluri pentru boxul feminin din Medgidia

  Administratie locala
 • Lucrările de extindere a școlii din Lespezi continuă

  Administratie locala
 • Proiecte de anvergură pentru dezvoltarea comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Saraiu, o comună europeană

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771