Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

1 Octombrie 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Marți, 29 octombrie, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal pe luna în curs. 
Pe ordinea de zi au fost înscrise șase proiecte de hotărâre, care au fost aprobate în totalitate. La primul punct a fost votat proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept prin demisie, a mandatului de consilier local al domnului Popa Dumitru și declararea ca vacant a locului de consilier local al Partidului M10. La punctul următor s-a aprobat validarea mandatului de consilier local al domnului Miron Aurel, următorul supleant înscris pe lista de candidați a Partidului M10.
Consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind închiderea unor puncte de lucru din certificatul constatator al SC Apollo Ecoterm SRL și înregistrarea acestora la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța. Este vorba despre opt puncte de lucru aferente centralelor termice/punctelor termice.
În ședința ordinară s-au aprobat și proiectele: aprobarea modificării poziției nr. 249 a Anexei nr. 3 la procesul verbal de inventariere nr. 1466/12.03.2013 aprobat prin HCL nr. 31/2013, respectiv inițierea procedurii de vânzare în condițiile art. 364 din OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia având nr. cadastral 105601.
La ultimul punct a fost aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2019. Rectificarea are în vedere necesitatea realizării proiectelor privind reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădinițelor „Piticot”, „Lucian Grigorescu” și nr.11 și necesitatea realizării proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din municipiul Medgidia, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Corp Școală și Corp Sală de Sport. 
La punctul diverse, administratorul SC Apollo Ecoterm SRL și-a prezentat raportul de activitate.

Articole din editia din data de 1 Octombrie 2019

 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 MĂSURA 9 SPRIJIN PENTRU CREAREA / EXTINDEREA / IMBUNATATIREA INFRASTRUCTURII DE TIP BROAD-BAND IN MEDIUL RURAL - Sesiunea Nr.1 -

  Administratie locala
 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 Măsura M8 „SPRIJIN PENTRU INFRASTRUCTURA SOCIALA A TERITORIULUI GAL DOBROGEA SUD- VEST” Sesiunea Nr.3

  Administratie locala
 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Activități desfășurate de elevii din Comana

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771