Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

Octombrie 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Primăria Tuzla va demara lucrări de amenajare a unui stadion și de construire a unei baze sportive. Prin realizarea acestor investiții se urmărește modernizarea infrastucturii sportive a comunei.
Noul stadion se va amenaja pe strada Nicolae Toniță și are o suprafață totală de 5298 metri pătrați. Conform proiectului tehnic, suprafața de joc va fi din gazon, se vor monta gardene și vestiare de tip container, dar se va amenaja și un loc de joacă. De asemenea se va realiza atât acces pietonal cât și carosabil. 
Conform declarațiilor edilului Reșit Taner luna aceasta a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Investiția se realizează cu fonduri de la bugetul local.
Cel de-al doilea proiect ce va fi realizat de autoritățile locale presupune construirea unei baze sportive în localitate pe o suprafață de 24,500 metri pătrați.
Proiectul propune reglementarea urbanistică a terenului și reglementarea funcțională pentru construirea unei Baze Sportive cu următoarele funcțiuni: terenuri de sport în aer liber și acoperite; vestiare, grupuri sanitare; administrație; spații primire /cazare sportivi în regim cantonament dotate cu serviciile aferente acestei funcțiuni( cabinete medicale, camere cazare, grupuri sanitare, sală de mese cu anexele aferente); circulații carosabile, parcaje și circulații pietonale; împrejmuire teren; cabină poartă acces. Se va respecta prevederea HCJ nr. 152/2013 privind stabilirea suprafeţelor minime de spaţii verzi şi a numărului minim de arbuşti, arbori, plante decorative şi flori aferente construcţiilor realizate pe teritoriul administrativ al judeţului Constanţa.
„A fost realizat PUZ-ul (planul urbanistic zonal), avem toate avizele necesare. Urmează aprobarea PUZ-ului și eliberarea autorizației de construire. Este un proiect amplu ce va fi realizat în mai multe etape”, a precizat Reșit Taner, primarul comunei Tuzla.

Articole din editia din data de Octombrie 2019

 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 MĂSURA 9 SPRIJIN PENTRU CREAREA / EXTINDEREA / IMBUNATATIREA INFRASTRUCTURII DE TIP BROAD-BAND IN MEDIUL RURAL - Sesiunea Nr.1 -

  Administratie locala
 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 Măsura M8 „SPRIJIN PENTRU INFRASTRUCTURA SOCIALA A TERITORIULUI GAL DOBROGEA SUD- VEST” Sesiunea Nr.3

  Administratie locala
 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Activități desfășurate de elevii din Comana

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771