Administrație locală

Pași importanți pentru înființarea rețelei de canalizare din Ciocîrlia

Luna viitoare va fi publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP) documentația pentru atribuirea lucrărilor privind înființarea rețelei de canalizare în comuna Ciocîrlia.
„În ședința de Consiliu Local a lunii octombrie, am supus atenției consilierilor spre aprobare documentația de atribuire a lucrărilor de execuție și de desemnare a constructorului pentru realizarea acestei investiții importante pentru locuitori. După emiterea hotărârii vom publica în SICAP documentația pentru organizarea licitației. Proiectul tehnic a fost realizat, așa că suntem cu un pas mai aproape de demararea lucrărilor ”, a precizat primarul, Traian Dragomir.
În paralel, autoritățile locale au despus documentațiile pentru obținerea avizelor necesare emiterii autorizației de construire.
Proiectul “Rețea de canalizare şi staţie de epurare în comuna Ciocîrlia” presupune introducerea a aproximativ 11 kilometri de rețea de canalizare și construirea unei stații de epurare. Investiția are o valoare de 7.389.233 de lei, fonduri din care se realizează atât proiectarea cât şi execuţia lucrărilor.
Proiectul a obținut finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală etapa a doua.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*