Administrație locală

Lucrări de amenajare a parcului școlii gimnaziale din Fântânele

Autoritățile din Fântânele au demarat în luna iulie lucrările de amenajare a parcului din fața școlii gimnaziale din localitate. Lucrările se realizează cu fonduri de la bugetul local.
„Având în vedere că anul acesta vor începe lucrările de construire a sălii de sport, am decis să reamenajăm curtea școlii gimnaziale pentru a asigura elevilor spațiul recreativ necesar. Sala de sport, obiectiv ce se află în faza de licitație pentru desemnarea constructorului, va fi construită în curtea instituției de învățământ”, a precizat Gheorghe Popescu, primarul comunei Fântânele.
Proiectul de reamenajare presupune: consolidarea gardului ce împrejmuiește instituția de învățământ, construirea unor alei dalate, motare bănci și coșuri de gunoi dar și plantarea a 600 de trandafiri și introducerea unui sistem de irigare prin picurare pentru asigurarea necesarului de apă. 
Lucrările se realizează cu fonduri de la bugetul local și vor fi finalizate până la începerea anului școlar.
În altă ordine de idei, primarul Georghe Popescu ne-a informat că în această perioadă se pregătesc uniformele ce vor fi oferite gratuit celor 130 de elevi din comună.
Amintim că Primăria și Consiliul Local Fântânele oferă în fiecare an, gratuit uniforme tuturor elevilor. Prin această măsură de susținere a învățământului, se urmărește descurajarea abandonului școlar dar și reducerea cheltuielilor familiilor ce au copii la școală.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*