Sală de sport pentru elevii din Cobadin

August 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Primăria comunei Cobadin a semnat contractul de finanțare pentru realizarea proiectului „Reabilitare, modernizare şi construire infrastructură educaţională pentru învăţământul primar şi gimnazial”.
“Am obținut finanțare pentru proiectul privind dezvoltarea infrastructurii educaţionale unde este inclusă şi construirea unei săli de sport cu 150 de locuri. Este o investiție ce se adresează elevilor și care urmărește îmbunătățirea calității vieții în plan educațional dar și crearea unui mediu propice dezvoltării copiilor din comuna Cobadin”, a declarat primarul comunei Cobadin, Cornel Cocoș.
Acest proiect amplu ce vizează învăţământul primar şi gimnazial are ca obiectiv construirea unui centru educaţional ce va fi amplasat lângă Şcoala Română din Cobadin, cu clasele I-IV, unde 1600 de copii învaţă în schimburi și va cuprinde: afterschool, sală de mese, sală de studiu, grupuri sanitare și sală de sport cu o capacitate de 150 de locuri pentru activităţile de educație fizică şi pentru cele recreative.
Proiectul privind dezvoltarea infrastructurii educaționale are o valoare de 8.000.000 de lei și se va realiza cu fonduri europene provenite din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.
Ședința de Consiliu Local
Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din luna august, unul dintre proiectele de hotărâri presupune rectificarea bugetului local pentru alocarea unor sume de bani în vederea realizării unor importante lucrări. Este vorba despre: reparații și întreținere străzi în localitatea Negrești, amenajare parcare la Școala Română, continuarea lucrărilor de amenajare a parcării de la Liceul Cobadin. De asemenea se vor aloca fonduri pentru a încheia un contract cu o firmă de ecarisaj, care va strânge câinii fără stăpân din comuna Cobadin, aceștia creeând probleme grave locuitorilor. 

Articole din editia din data de August 2019

 • Sportivii C. S. Dacia Mircea Vodă prezenți la Campionatul Internațional de Kung Fu Cup 2019

  Administratie locala
 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 Măsura M8 „SPRIJIN PENTRU INFRASTRUCTURA SOCIALA A TERITORIULUI GAL DOBROGEA SUD- VEST” Sesiunea Nr.3

  Administratie locala
 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 Măsura M6 „INVESTITII IN EFICIENTIZAREA ENERGETICA A SOLICITANTILOR DIN TERITORIUL GAL DOBROGEA SUD-VEST” Sesiunea Nr.2

  Administratie locala
 • 28 de persoane din Satu Nou au absolvit cursul de infirmier

  Administratie locala
 • Fundație din Oldanda oferă gratuit proteze mamare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Pregătiri pentru începerea anului școlar în Fântânele. Tablete pentru toți copiii

  Administratie locala
 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771