Parc pentru locuitorii din Ivrinezu Mare

August 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Unul dintre proiectele aflate pe lista de priorități a primarului Marius Liviu Petre, din acest an, a fost amenajarea unui parc pentru locuitorii din Ivrinezu Mare. Prin realizarea acestei investiții se urmărește stimularea petrecerii a cât mai mult timp în aer liber și promovarea mișcării și sportului în rândul tuturor categoriilor de vârstă.
La sfârșitul lunii iulie, au început lucrările din cadrul proiectului „Amenajare și dotare parc de dimensiuni mici, sat Ivrinezu Mare, comuna Peștera, județul Constanța”. 
Conform proiectului tehnic lucrările presupun amenajarea unui parc cu obiectivele aferente, pe strada Cochirleni, nr. 2. Accesul în zona de recreere se va face atât din strada Școlii dar și din strada Cochirleni. Suprafață totală a terenului (2332 mp) va fi împărțită astfel: suprafață spațiu verde: 1235 mp; suprafață plantată cu flori:161 mp; suprafață alei: 616 mp; foișor: 81 mp; loc de joacă: 67 mp; loc de odihnă: 60 mp; zonă recreere: 57 mp; zonă fitness: 55 mp.
„Lipsa unor locuri de joacă, a unei zone de agrement, dar și existența unui spațiu public inestetic, fără utilizare au fost premisele de la care am pornit când ne-am propus realizarea proiectului privind amenajarea parcului. Prin această investiție ne dorim să oferim locuitorilor satului Ivrinezu Mare un loc de recreere, de promenadă dar și amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii”, a precizat primarul, Marius Liviu Petre.
Crearea în zonă a unui loc adecvat care să asigure tinerilor și copiilor condiții pentru mișcare în aer liber, în condiții de siguranță, dar și amenajarea unui spațiu care să ofere relaxare tuturor categoriilor de vărstă vor contribui la păstrarea și îmbunătățirea stării de sănătate a locuitorilor. 
Proiectul este finanțat de la bugetul local, dar și de la bugetul județean prin sprijinul președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Articole din editia din data de August 2019

 • Sportivii C. S. Dacia Mircea Vodă prezenți la Campionatul Internațional de Kung Fu Cup 2019

  Administratie locala
 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 Măsura M8 „SPRIJIN PENTRU INFRASTRUCTURA SOCIALA A TERITORIULUI GAL DOBROGEA SUD- VEST” Sesiunea Nr.3

  Administratie locala
 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 Măsura M6 „INVESTITII IN EFICIENTIZAREA ENERGETICA A SOLICITANTILOR DIN TERITORIUL GAL DOBROGEA SUD-VEST” Sesiunea Nr.2

  Administratie locala
 • 28 de persoane din Satu Nou au absolvit cursul de infirmier

  Administratie locala
 • Fundație din Oldanda oferă gratuit proteze mamare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771