Curățenie de primăvară în comuna Pecineaga

Februarie 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Primăvara este anotimpul în care natura renaște, este perioada din an în care fiecare gospodar își face curățenie în gospodărie. Ca fiecare bun gospodar și edilul, Niculae Stan va demara în perioada următoare o campanie de igienizare a comunei.
aÎn această perioadă lucrăm la un plan pentru a demara campania de igienizare a comunei. Lucrările vor fi efectuate de angajații Primăriei dar și de beneficiarii de ajutor social, conform Legii 415a, a precizat primarul Niculae Stan.
Campania de igienizare pe raza comunei Pecineaga presupune igienizarea cimitirelor, a parcului dar și a străzilor. Vor fi colectate peturile din plastic, hârtiile dar și vegetația uscată.
De asemenea vor fi plantate flori pe strada Ștefan cel Mare ce străbate localitatea Pecineaga.
Construire bază sportivă
În altă ordine de idei, edilul ne-a informat că după aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 vor fi reluate lucrările de construire a bazei sportive din localitate, investiție ce a fost demarată anul trecut.
Proiectul presupune construirea unei clădiri ce va avea în componență: două vestiare pentru gazde și oaspeți, grupuri sanitare, magazie pentru echipamente, vestiar pentru arbitri. aRealizăm această lucrare cu fonduri de la bugetul local și în primă fază a fost turnată fundația clădirii. Ne dorim să finalizăm această investiție cât mai curând, pentru ca echipa Viitorul Pecineaga să aibă condiții cât mai bune pentru desfășurarea compețitiilor sportivea, a mai precizat edilul, Niculae Stan.
Elevii din Pecineaga participă la concursuri județene
În luna februarie s-au desfășurat o serie de concursuri județene, la care au participat și elevii școlii gimnaziale nr.1 Pecineaga.
Conform declarațiilor directorului instituției de învățământ, Dima Loredana a"Eugenia, la concursul aComorile condeiuluia care s-a desfășurat pe 15 februarie etapa pe școală au participat 19 elevi. Dintre aceștia, 9 s-au calificat la etapa locală ce va avea loc în următoarea perioadă la Mangalia.
Totodata va atasez parteneriatul incheiat cu Primaria in vederea desfasurarii mai multor evenimente cu ocazia centenarului,printre care si:

Articole din editia din data de Februarie 2019

 • Apelul de selecție proiecte pe anul 2019 - Masura M3 aSPRIJIN PENTRU INSTALAREA TINERILOR FERMIERI IN CADRUL GAL DOBROGEA SUD-VESTa Sesiunea Nr.2

  Administratie locala
 • Curățenie de primăvară în comuna Pecineaga

  Administratie locala
 • Elevii din Dumbrăveni se pregătesc să întâmpine primăvara

  Administratie locala
 • Autoritățile locale din Peștera investesc în viitorul copiilor

  Administratie locala
 • Comuna Ciobanu accesează fonduri pentru creșterea producției de energie regenerabilă

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771