Lucrări de reabilitare a căminului cultural din Răzoarele

Ianuarie 2019, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Reabilitarea căminului cultural din localitatea Răzoarele este unul dintre proiectele pe care administrația locală le va realiza în acest an. De asemenea, odată cu încălzirea vremii vor fi reluate lucrările de reabilitare a sistemului de alimentare a cu apă a localității Răzoarele.
Proiectul privind reabilitarea instituției culturale din Răzoarele se realizează cu fonduri europene obținute prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), pe Masura 7.6.
Valoarea de investiție a proiectului este de 220.000 de euro. Prin acest proiect se va reabilita acoperișul clădirii, se vor realiza lucrări de termoizolație, se vor înlocui pardoselile, se va construi separat o încăpere pentru centrala termică. De asemenea, se va înlocui instalația electrică și tâmplăria ușilor și a geamurilor. Căminul Cultural din satul Răzoarele va fi reabilitat și recompartimentat pentru ca locuitorii să poată desfășura și participa la diferite evenimente în cadrul acestuia.
aPână la această dată a fost realizat proiectul tehnic, pregătim documentația pentru a publica lucrarea pe SICAP, în vederea desemnării constuctorului care va executa reabilitarea căminului culturala, a precizat edilul Gheorghe Chirciu.
Căminele culturale vor fi dotate cu echipamente de sonorizare
La începutul lunii ianuarie, Primăria Oltina a atribuit un contract pentru furnizare dotări (sisteme de sonorizare și iluminat) în cadrul proiectului aDotarea căminelor culturale din localitățile Oltina și Răzoarele în scopul conservării și promovării culturii tradiționale localea, în urma unei proceduri simplificate inițiate pe 19 septembrie 2018.
729.211,5 lei fără TVA este valoarea contractului prin care se vor fi furnizate/montate/puse în funcțiune următoarele echipamente: sistem complet de sonorizare pentru interior - 2 bucăți, instalație de lumini pentru scena interioară - 2 bucăți, scenă exterioară mobilă - 1 bucată, sistem complet de sonorizare pentru exterior - 1 bucată, instalație de lumini pentru scenă exterior - 1 bucată, generator electric - 1 bucată.
Fondurile pentru această investiție au obținute prin Programul Național de Dezvoltare Rurală pe măsura 7.6.

Un alt proiect ce va fi implementat în acest an vizează realizare podețe și amenajare vale adâncă în localitatea Oltina, proiect ce a obținut finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Autoritățile locale au demarat procedura pentru desemnarea societății care va executa lucrările, ce au o valoare estimată de 5 milioane de lei.Articole din editia din data de Ianuarie 2019

 • Anul 2019 vine cu vești bune pentru locuitorii din Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Investiții pentru modernizarea comunei Grădina

  Administratie locala
 • Centrul multicultural din Dumbrăveni, finalizat în acest an

  Administratie locala
 • Instituțiile de învățământ din comuna Cobadin, în atenția autorităților locale

  Administratie locala
 • Agenda de lucru a edilului Marius Liviu Petre pentru anul în curs

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771