Proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii comunei Cobadin

Octombrie 2018, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Modernizarea si dezvoltarea comunei reprezinta prioritatile autoritatilor locale. Pentru ca viata locuitorilor sa fie mai buna, edilul Cornel Cocos are in plan realizarea mai multor proiecte si investitii.
Printre prioritatile edilului, Cornel Cocos se afla modenizarea drumului DC 21 care face legatura intre DJ 391 si localitatea Conacu dar si infiintarea retelei de apa de la Negresti.
"Am depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene cereri de finantare pentru infiintarea retelei de apa in localitatea Negresti si pentru asfaltarea drumului comunal DC 21 pe o distanta de cinci kilometri. Din experienta anilor trecuti, la sfarsitul anului se repartizeaza sume pentru realizarea proiectelor. Avand in vedere ca aveam doumentatia pregatita pentru cele doua lucrari, ne-am gandit sa solicitam finantare", a precizat primarul Cornel Cocos.
Negresti, este singura localitate din comuna care nu beneficiaza de sistem de alimentare cu apa. Administratia locala a executat, anul trecut, o lucrare prin care s-a forat un put din care va fi extrasa apa. Acesta are o adancime de 265 de metri, iar in urma analizei probelor de calitate a apei s-a constatat ca indicii sunt foarte buni. Acum, autoritatile spera sa obtina fonduri de la Guvern pentru realizarea sistemului de alimentare cu apa. De aceasta investitie vor beneficia peste 200 de gospodarii.
Actiune de strangere a cainilor fara stapan
Viceprimarul comunei, Ion Dinescu ne-a informat ca in comuna s-au desfasurat doua actiuni ce au avut ca scop strangerea cainilor fara stapan: "animalele prezinta pericol pentru locuitori, dar mai ales pentru copii. Au fost prinsi aproximativ 80 de caini fara stapan, acestia au fost transportati la un adapost in localitatea Ovidiu. Costurile pentru o astfel de actiune sunt destul de mari si intentionam, ca pe viitor, printr-un parteneriat sa construim un adapost pentru animalele fara stapan".Articole din editia din data de Octombrie 2018

 • Primaria Ovidiu a lansat proiectul "Managementul integrat al riscului si reactii eficiente ale autoritatilor pentru siguranta civila

  Administratie locala
 • Elevii si profesorii din Pecineaga au sarbatorit Ziua Educatiei

  Administratie locala
 • Cimitirele din comuna Baraganu au fost igienizate

  Administratie locala
 • Retea de canalizare pentru locuitorii din Gradina

  Administratie locala
 • Proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii comunei Cobadin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea rețea de apă

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771