Retea de canalizare si statie de epurare in comuna Ion Corvin

Iunie 2018, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Primaria comunei Ion Corvin, reprezentata de edilul Marcela Radulescu, a semnat contractul de finantare pentru proiectul "Realizarea infrastructurii de canalizare si statie de epurare in comuna Ion Corvin, judetul Constanta, cu o valoare de 9.010.049 lei.
Reteaua de canalizare ce va fi infiintata in comuna Ion Corvin, are o lungime de 16 kilometri si include o statie de epurare si 5 statii de pompare. De aceasta retea de canalizare vor beneficia locuitorii a trei sate din comuna Ion Corvin: 240 de gospodarii din Ion Corvin, 100 din Cringu si 36 de gospodarii din Brebeni.
Potrivit spuselor edilului comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu, fiecare gospodarie din aceste localitati va fi bransata la reteaua de canalizare. Conductele vor fi introduse pana in dreptul fiecarei curti conform proiectului tehnic, iar de aici fiecare familie isi va realiza propria retea.
Tot primarul comunei Ion Corcin a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, ca in ceea ce priveste investitia privind sistemul de canalizare, in prezent se afla in lucru proiectul tehnic, iar in aproximativ 60 de zile se va realiza si licitatia pentru executie.
"Realizarea infrastructurii de canalizare si statie de epurare in comuna Ion Corvin, judetul Constanta" este unul dintre cele cinci proiecte aprobate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin Programul National de Dezvoltare Locala, etapa a doua.
Amintim ca administratia locala Ion Corvin a obtinut finantare si pentru proiectele: "Construire Scoala Gimnaziala nr.1 Ion Corvin si gradinita cu program normal in localitatea Ion Corvin, judetul Constanta", "Reabilitare si modernizare Scoala Gimnaziala nr.2 Viile, in comuna Ion Corvin, judetul Constanta", "Extindere si reabilitare unitate sanitara in localitatea Ion Corvin, judetul Constanta", "Asfaltare strazi in comuna Ion Corvin, judetul Constanta".


Articole din editia din data de Iunie 2018

 • Gradinita din Dulgheru va fi reabilitata

  Administratie locala
 • Centrul pentru Tineret Tuzla, locul unde copiii din comuna Tuzla devin artisti

  Administratie locala
 • Lucrari de modernizare pe strada Atelierului, localitatea Satu Nou

  Administratie locala
 • Retea de canalizare si statie de epurare in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Lucrari de extindere a retelei de canalizare in comuna Fantanele

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771