Educație

Vacanta de vara le aduce copiilor din comuna Cerchezu o plimbare la Aqua Magic

Pentru ca vacanta mare este in toi, edilul comunei Cerchezu, Stefan Chelaru impreuna cu membrii Consiliului Local, le-au pregatit elevilor ce au fost silitori in anul de invatamant incheiat, o zi de neuitat la centru acvatic din statiunea Mamaia, orasul Constanta.
In data de 3 iulie, elevii premianti din comuna Cherchezu vor pleca in excursie la Aqua Magic. Grupul va fi format din 30 de copii, din clasele I-VIII, cu rezultate deosebite. Primaria comunei Cerhezu le va asigura transportul copiilor cu doua microbuze, o masa si sucuri pentru copii.
Festivitatea de sfarsit de an scolar a avut loc in data de 15 iunie, cand copiii au luat vacanta. La inchiderea anului scolar elevii au fost premiati pentru bunele rezultate obtinute in decursul anului scolar 2017-2018. Au primit pachete cu caiete de vacanta pentru a lucra suplimentar, dar si carti in functie de varsta. Cartile oferite la premiere copiilor din comuna Cerchezu au fost din partea Primariei si al Consiliului Local Cerchezu.
Vacanta de vara va tine pentru copii pana pe data de 10 septembrie, cand elevii vor pasi din nou spre scoala sau gradinita. Cat timp elevii se bucura de timpul liber, autoritatile locale se vor ocupa de pregatirea unitatilor de invatamant pentru noul an scolar. De aceea vor demara in aceasta perioada lucrarile de igienizare dar si reparatii curente pentru ca mediul in care vor invata din toamna sa fie unul curat si reimprospatat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*