Finalizarea proiectelor de asfaltare din comuna Cobadin

Iunie 2018, Lăcrămioara Chiriță

Administratie locala

Edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos, facand referire la proiectele de asfaltare din comuna a mentionat ca lucrarile sunt aproape de final. De asemenea ne-a vorbit despre proiectele ce au ca scop dezvoltarea infrastructurii educationale.
Potrivit spuselor primarului Cornel Cocos, s-a finalizat asfaltarea strazii Zambilelor din localitatea Viisoara, dar si a strazilor Trandafirilor si Caisului din localitatea Cobadin. Acesta investitie din Cobadin se va incheia cu asfaltarea strazilor Randunelelor si Spicului. In prezent, pentru finalizarea investitiei, autoritatile locale Cobadin asteapta aprobarea modificarilor pe care acest proiect le-a suferit cu privire la modalitatea de reabilitare a ultimelor strazi cuprinse in proiectul de asfaltare din localitatea Cobadin: Randunelelor si Spicului. Astfel, reabilitarea acestor doua strazi prin adaosul de piatra, va fi inlocuita de turnarea a doua straturi de asfalt.
De asemenea, primarul comunei Cobadin, Cornel Cocos a mai mentionat ca isi doreste si finalizarea proiectelor ce au in vedere dezvoltarea infrastructurii educationale.
"Dorim finalizarea lucrarii de amenajare a curtii aferente scolii cu clasele I-VIII din localitatea Viisoara. Pot mentiona ca s-a realizat imprejmuirea cu plasa a terenului de sport, urmand turnarea de beton, montarea tartanului sau a dalelor din cauciuc. Curtea scolii va prezenta spatii verzi, trotuare, alei, bancute, dar si cosuri de gunoi necesare pentru pastrarea curateniei. Dupa dotarea salilor de clasa cu mobilier, materiale didactice si calculatoare, noua scoala va fi data in folosinta pentru a le oferi elevilor un spatiu de invatamant la cel mai ridicat standard", a declarat edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos.
Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Viisoara, comuna Cobadin este nou construita, cu fonduri de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in regim P+1 si cu o suprafata de 900 mp. In urma cererii de finanatare aprobata pentru proiectul "Dotare Scoala gimnaziala nr. 1 Viisoara, clasele I-VIII, comuna Cobadin, judetul Constanta", unitatea de invatamant va fi dotata si mobilata tot cu fonduri guvernamentale de la MDRAP.
Tot edilul sef al administratiei publice locale Cobadin, a mai declarat ca "In luna iulie vor incepe lucrarile de extindere a Scolii Tatare din Cobadin. Scoala Tatara apartine de Liceu Cobadin, unde invata 1600 de copii. Deoarece numarul acestora este in crestere, extinderea scolii tatare este absolul necesare". Cu fonduri de la Consiliului Judetean Constanta si de la bugetul local, autoritatile locale Cobadin vor demara construirea a patru sali de clasa, a unei arhive si a incaperii pentru centrala termica.

Articole din editia din data de Iunie 2018

 • Gradinita din Dulgheru va fi reabilitata

  Administratie locala
 • Centrul pentru Tineret Tuzla, locul unde copiii din comuna Tuzla devin artisti

  Administratie locala
 • Lucrari de modernizare pe strada Atelierului, localitatea Satu Nou

  Administratie locala
 • Retea de canalizare si statie de epurare in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Lucrari de extindere a retelei de canalizare in comuna Fantanele

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771