Proiectul "Sport pentru Tineri" continua si in acest an in comuna Ciobanu

Mai 2018, Mirela Ionita

Administratie locala

In data de 18 mai 2018, in comuna Ciobanu a avut loc sedinta de Consiliu Local in cadrul careia s-au aprobat mai multe proiecte aflate spre dezbatere pe ordinea de zi. Mare parte dintre acestea i-a vizat pe copiii si tinerii comunei.

Edilul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu s-a intrunit cu consilierii locali pentru aprobarea proiectelor de hotarare aflate pe ordinea de zi.
Unul dintre proiecte i-a vizat pe copiii si tinerii din comuna, astfel alesii locali au aprobat proiectul de hotarare privind continuarea proiectului "Sport pentru Tineri" prin care se vor acorda 131 de biciclete copiilor din comuna Ciobanu care nu au fost cuprinsi in proiect anul trecut.
Proiectul "Sport pentru Tineri" face parte din programul local "Un viitor sanatos si prosper copiilor si tinerilor din comuna Ciobanu", care a fost aprobat printr-un proiect de hotarare anul trecut.
Alesii locali au aprobat in sedinta si refacerea sistemului de iluminat in caminul cultural din localitate Ciobanu, dar si instalarea climatizarii in cadrul acestei cladiri pentru desfasurarea activitatii in conditii normale in interiorul acesteia.
Consilierii locali si-au dat acordul pentru incheierea unui contract de consultanta pentru un proiect ce are in vedere atragerea de fonduri europene. Mai exact, este vorba despre un proiect ce are menirea de a reabilita cladirea Liceului Tehnologic din comuna Ciobanu si care va fi depus pe Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 3.
Pe ordinea de zi a fost dezbatut si aprobat si proiectul de hotarare privind organizarea sarbatorii "Ziua Scolii".
Ziua Scolii din Ciobanu si 1 Iunie marcate de Rusalii
"Dragi copii ai Comunei Ciobanu, iata ca promisiunea facuta anul trecut, luni 28 mai cu ocazia lansarii de carte a doamnei Aura Rosioru si a Zilei Scolii, devine realitate!!! Va astept cu drag in centrul comunei impreuna cu conducerea judetului Constanta, in prezenta domnului presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Horia Marius Tutuianu, pentru a va oferi bicicletele! Vom urmari un spectacol si vom servi un desert cu aceasta ocazie si cu ocazia zilei de 1 Iunie!!!", a anuntat cu stima primarul Tudorel Gurgu pe pagina sa de socializare.
La randul sau, presedintele CJC, Marius Horia Tutuianu, prezent la eveniment a precizat: "Sanatatea copiilor nostri este foarte importanta. Impreuna cu primarul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu, am oferit biciclete copiilor din localitate, cu ocazia zilei scolii, dar si cu ocazia zilei de 1 iunie. Dezvoltarea armonioasa a celor mici este esentiala. Aceste initiative sunt extrem de benefice si voi fi alaturi de toti primarii judetului care vor avea proiecte asemanatoare".

Album foto

 • Articole din editia din data de Mai 2018

 • Tinerele sperante ale Romaniei si-au dat intalnire la Medgidia

  Administratie locala
 • Viitoarea baza sportiva din comuna Cumpana prinde contur

  Administratie locala
 • Proiectul "Sport pentru Tineri" continua si in acest an in comuna Ciobanu

  Administratie locala
 • Cadouri de 1 iunie si proiecte pentru dezvoltarea comunei Saligny

  Administratie locala
 • Edilul Marcela Radulescu vrea tot ce este mai bun pentru copiii din comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771