Edilul Marcela Radulescu vrea tot ce este mai bun pentru copiii din comuna Ion Corvin

Mai 2018, Radu Petric

Administratie locala

Din dragoste pentru copii, edilul Marcela Radulescu, are in plan investitii in sistemul educational pentru crearea unor conditii optime pentru elevii din comuna. Prioritatea edilului ramane construirea unui mediu educational propice pentru dezvoltarea personala si profesionala a copiilor.

Edilul comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu a declarat ca dupa incheierea acestui an scolar, atunci cand copiii vor lua vacanta, autoritatile locale vor incepe lucrarile pentru construirea scolii noi din Ion Corvin si cele pentru reabilitarea scolii din localitatea Viile. Prin aceste proiecte pentru care a muncit si pentru care a obtinut finantare, Marcela Radulescu arata cat de mult ii iubeste pe copii si cat de mult isi doreste ca acestia sa poata invata in conditii optime, normale.
Cu fondurile guvernamentale obtinute prin semnarea contractelor de finantare, in comuna Ion Corvin se vor realiza, pentru dezvoltarea si modernizarea infrastructurii educationale, construirea unei scoli noi in regim parter+etaj, dar si a unei gradinite noi in localitatea Ion Corvin si reabilitarea scolii din localitatea Viile prin inlocuirea acoperisului.
Tot pentru copiii din comuna Ion Corvin, de 1 Iunie, edilul Marcela Radulescu pregateste o surpriza. Acestia vor avea parte de un spectacol deosebit cu animatori, personaje din desene animate, eroi de poveste si dansatori. Toti acestia vor crea un moment magic pentru a-i bucura pe copii si pentru a le face ziua minunata, data de 1 Iunie fiind "Ziua Internationala a Copilului".

Semnarea contractului de finantare pentru cel de-al patrulea proiect depus prin PNDL 2 de catre primarul comunei Ion Corvin
"Am semnat contractul si pentru cel de-al patrulea proiect - Asfaltare strazi in comuna Ion Corvin, judetul Constanta - cu o valoare de 8.495.118,91 lei. Prin acest proiect de asfaltare, 5,5 kilometri de drum se vor reabilita si moderniza in trei sate ale comunei: Viile, Ion Corvin si Cringu" a precizat edilul Marcela Radulescu.
Marti, 22 mai 2018, in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, edilul din Ion Corvin a semnat contractul pentru modernizarea prin asfaltare a drumurilor din comuna.


Articole din editia din data de Mai 2018

 • Tinerele sperante ale Romaniei si-au dat intalnire la Medgidia

  Administratie locala
 • Viitoarea baza sportiva din comuna Cumpana prinde contur

  Administratie locala
 • Proiectul "Sport pentru Tineri" continua si in acest an in comuna Ciobanu

  Administratie locala
 • Cadouri de 1 iunie si proiecte pentru dezvoltarea comunei Saligny

  Administratie locala
 • Edilul Marcela Radulescu vrea tot ce este mai bun pentru copiii din comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Infrastructura educațională în atenția primarului Tudorel Gurgu

  Administratie locala
 • Primăria Albești vrea să modernizeze drumurile din comună

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Primăria Saligny a solicitat fonduri guvernametale pentru dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771