Preafrumosul univers al copilariei descoperit in comuna Vulturu

Mai 2018, Mirela Ionita

Social

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Primaria si Consiliul Local al comunei Vulturu, vor darui copiilor un fastuos eveniment plin de culoare, muzica, momente artistice cu eroi din filme si desene animate.

Universul copiilor se lasa descoperit joi 31 mai 2018, incepand cu ora 09:30, la caminul cultural din localitate Vulturu.
In prezenta a optsprezece fermecatori eroi si eroine, dornici de show si pregatiti de animatie, copiii vor participa la un spectacol deosebit. Ei nu vor asista doar la spectacol, ci vor participa activ si vor interactiona cu eroii lor preferati. Aici ei vor canta, vor dansa, se vor distra si vor putea face poze alaturi de colegi si prieteni intr-un cadru de poveste.
Cu multa simpatie, apreciere si bucurie, edilul comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec, impreuna cu membrii administratiei publice locale, le ureaza copiilor din comuna dar si copiilor de pretutindeni "La multi ani!".

Lucrari in desfasurare
In alta ordine de idei, referitor la proiectele demarate in comuna Vulturu, edilul Eugen Marius Berbec a declarat pentru publicatia Graiul Dobrogei ca deruleaza executarea lucrarilor de construire a "Sistemului integrat de alimentare cu apa, canalizare si statie de epurare", in baza documentatiei tehnice. Proiectul presupune reabilitarea a aproximativ 9,2 kilometri de conducte de apa si introducerea a 18,8 km de conducte de canalizare, decolmatare de puturi, infiintarea unei statii de epurare, statie de pompare a apei si reabilitare bazin cu apa.
Investitia se realizeaza cu fonduri de la Guvern prin Administratia Fondului pentru Mediu, iar aproximativ 200 de gospodarii vor beneficia de cele doua sisteme de apa si canalizare. Valoarea lucrarilor este de 5.218.443,00 lei.
Implementarea acestui proiect este foarte importanta pentru comunitate, un proiect de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa potabila a comunei prin schimbarea de conducte, dar si de introducere a retelei de canalizare.


Articole din editia din data de Mai 2018

 • Tinerele sperante ale Romaniei si-au dat intalnire la Medgidia

  Social
 • Viitoarea baza sportiva din comuna Cumpana prinde contur

  Social
 • Proiectul "Sport pentru Tineri" continua si in acest an in comuna Ciobanu

  Social
 • Cadouri de 1 iunie si proiecte pentru dezvoltarea comunei Saligny

  Social
 • Edilul Marcela Radulescu vrea tot ce este mai bun pentru copiii din comuna Ion Corvin

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Amenajare Centru de vaccinare în Negru Vodă

  Social
 • 3 persoane cu dizabilități din Ciobanu au primit vehicule din partea autorităților locale

  Social
 • Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învățământul în comunitățile locale

  Social
 • 120 de copii din Bărăganu vor primi tichete sociale pentru rechizite

  Social
 • Primăria Municipiului Medgidia - Anunț de Interes Public

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771