Rss Feed Site Map

Incep lucrarile de infiintare a parcului din comuna Cobadin

30 Mai 2018, Radu Petric

Administratie locala

Autotitatile locale ale comunei Cobadin demareaza implementarea proiectului ce are in vedere infiintarea unui parc, ce va fi destinat in special tinerilor din comuna. De asemenea, de aceasta investitie se vor putea bucura si cei mai in varsta din comuna deoarece vor fi amenajate spatii unde acestia se vor putea relaxa, socializa si juca diferite jocuri precum rummy, table sau sah.


Edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos a declarat faptul ca proiectul de infiintare a parcului din comuna, se afla in faza de obtinere a avizelor. Parcul pentru tineret va fi amplasat in spatiul pe care il ofera curtea dispensarului uman din localitatea Cobadin. Proiectul prevede: suprafata de teren - 2462mp, spatii verzi - 1088mp, alei - 1115mp, loc de joaca - 206mp, suprafata fantana arteziana si banci - 53mp. In interiorul parcului se vor amenaja foisoare hexagonale, se vor monta mese si banci acoperite, stalpi de iluminat, cosuri de gunoi si se vor amplasa grupuri sanitare. De asemenea, proiectul implica si amenajarea unui loc de joaca pentru copii cu tobogane si balansoare. Aceasta investitie se va realiza cu fonduri de la bugetul local, dar autoritatile doresc sa obtina sprijin si de la Consiliul Judetean Constanta.
In comuna Cobadin se continua lucrarile de asfaltare
Potrivit edilul comunei Cobadin, Cornel Cocos, s-a finalizat lucrarea de asfaltare a strazii Trandafirilor, strada care este cuprinsa intr-un proiect finantat cu fonduri europene. Edilul a mai mentionat ca in prezent, in comuna Cobadin o comisie trimisa de Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) face verificari pentru receptia lucrarii. In paralel, in localitatea Viisoara, autoritatile locale au in curs de desfasurare lucrarea de asfaltare a strazii Zambilelor.
Edilul Cornel Cocos, are in plan si extinderea Scolii Tatare, dar si construirea unei sali de sport. Extinderea Scolii Tatare, ce apartine de Liceu Cobadin, unde invata 1600 de copii iar numarul acestora este in crestere, se va realiza cu fonduri de la Consiliului Judetean Constanta. Se vor construi inca 4 sali de clasa, arhiva si o incapere pentru montarea centralei ce urmeaza a fi achizitionata.

Comentarii

Nicolae Enache.
24 August 2018
00:29
Str.Spicului,portiunea dintre str Albinelor(str.Mica)si str.Primaveri(str. Mare) o portiune de 210 m nu este asfaltata.Pe aici circula TIR-ule cu cereale de la silozurile Barter si Taroiu,casele au inceput sa se crape,nu mai vorbim despre faptul ca nu poti tine o fereastra deschisa din cauza prafului.Va rugam d-le primar sa aprobati ca din fondurile primariei sa se asfalteze aceasta portiune.
Nicolae Enache.
24 August 2018
00:35
Str.Spicului,portiunea dintre str Albinelor(str.Mica)si str.Primaveri(str. Mare) o portiune de 210 m nu este asfaltata.Pe aici circula TIR-ule cu cereale de la silozurile Barter si Taroiu,casele au inceput sa se crape,nu mai vorbim despre faptul ca nu poti tine o fereastra deschisa din cauza prafului.Va rugam d-le primar sa aprobati ca din fondurile primariei sa se asfalteze aceasta portiune.Multumim pentru intelegere.
neacsu radu
26 August 2018
16:29
str.prepelitei cind se astfalteaza?
Nume :
Email:
Comentariul tau:

Articole din editia din data de 30 Mai 2018

 • Tinerele sperante ale Romaniei si-au dat intalnire la Medgidia

  Administratie locala
 • Viitoarea baza sportiva din comuna Cumpana prinde contur

  Administratie locala
 • Proiectul "Sport pentru Tineri" continua si in acest an in comuna Ciobanu

  Administratie locala
 • Cadouri de 1 iunie si proiecte pentru dezvoltarea comunei Saligny

  Administratie locala
 • Edilul Marcela Radulescu vrea tot ce este mai bun pentru copiii din comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primaria Ovidiu a lansat proiectul "Managementul integrat al riscului si reactii eficiente ale autoritatilor pentru siguranta civila

  Administratie locala
 • Cimitirele din comuna Baraganu au fost igienizate

  Administratie locala
 • Retea de canalizare pentru locuitorii din Gradina

  Administratie locala
 • Proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii comunei Cobadin

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public stradal din comuna Ciocirlia a fost modernizat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771
  proiect realizat si administrat de

  Cele mai comentate articole

 • 12 Aprilie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 14 Iunie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 19 Aprilie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 31 Mai 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 11 Octombrie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • Cele mai citite articole