Social

Mare sarbatoare in comuna Pecineaga in ziua de Rusalii

Comuna Pecineaga s-a imbracat din nou in straie de sarbatoare. Primaria si Consiliul Local au organizat o noua editie a „Zilei Comunei”, duminica, 27 mai, pe stadionul din localitatea Pecineaga, unde locuitorii au avut parte de o serie de surprize frumoase.
Incepand cu ora 13:00, a inceput festivitatea. Intre orele 13-15:00, programul artistic a inclus lupte tataresti, la care au participat baietii si barbatii curajosi ai comunei.
La eveniment a participat si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu. Acesta alaturi de edilul Niculae Stan, a premiat mai multe cupluri pentru cei 50 de ani de casnicie. Cuplurile care au sarbatorit nunta de aur, au primit cate un premiu si diplome „Pentru cea mai longeviva pereche”.
De la ora 16:00, s-a dat startul petrecerii. Au urcat pe scena ansamblurile comunei Pecineaga si ale localitatilor aflate in vecinatate: comuna 23 August, Limanu si comuna Albesti. Atmosfera a fost intretinuta in continuare de artistii de marca invitati: Mioara Velicu, formatia Nemuritorii, Generic-Dan Ciotoi, George David, Cristi Dules, Mirela Pana Unique Cabarez, Dj Enzo, Raisa, Claudia Mihai, Formatia Fratii Buzoieni Jr. Intregul spectacol a fost prezentat de Gioni Moraru. In incheierea sarbatorii „Ziua comunei Pecineaga”, cei prezenti au avut parte de un spectaculos foc de artificii.
„Ziua Comunei Pecineaga” si intregul spectacol a fost organizata cu fonduri din sponsorizari.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*