Administrație locală

Lucrari de igienizare in intreaga comuna Pantelimon

In toate cele cinci localitati arondate comunei Pantelimon: Runcu, Pantelimon de Jos, Nistoresti, Calugareni, Pantelimon, autoritatile locale continua lucrarile de igienizare a spatiilor verzi, pe strazi dar si in cimitire.
Pe toate strazile principale ale comunei Pantelimon se deruleaza lucrari de tundere a ierbii, indepartarea resturilor vegetale, strangerea deseurilor si varuirea pomilor. Alaturi de aceste lucrari de curatenie si igienizare, pe strazile din satele comunei Pantelimon s-au executat, cu ajutorul unei societati specializate, lucrari de toaletare a arborilor. Primaria Pantelimon a contactat o astfel de societate deoarece ramurile arborilor se afla deasupra cablurilor de la reteaua de energie electrica. De asemenea, se continua si lucrarile de curatenie si igienizare in cele patru cimitire ale comunei Pantelimon. Aceste lucrari sunt efectuate cu persoanele domiciliate in comuna Pantelimon ce primesc ajutor social.
Potrivit edilului Costel Armasescu, in aceasta perioada administratia publica locala Pantelimon lucreaza si la realizarea contractelor de inchiriere a islazului pentru crescatorii de animale aflati pe raza comunei Pantelimon. Tot edilul Costel Armasescu, a mentionat ca se vor concesiona terenuri aflate pe teritoriul comunei Pantelimon pentru construirea de ferme, iar pentru realizarea concesionarii Primaria lucreaza la proiecte si lotizari.
In ceea ce priveste proiectele aflate in desfasurare, reprezentantul legal al Primariei Pantelimon a afirmat ca dupa data de 1 mai se vor relua lucrarile la Caminul Cultural din localitatea Runcu, iar lucrarile de finalizare a asfaltarii se continua in localitatea Pantelimon de Sus. Edilul comunei Pantelimon a mai mentinat ca in localitatea Runcu, asfaltarile se vor finaliza in iulie, iar in localitatea Pantelimon de Jos se lucreaza la podete.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*