Rss Feed Site Map

Locuitorii comunei Pestera vor beneficia de retea de canalizare a apei menajere

25 Aprilie 2018, Mirela Ionita

Administratie locala

Proiectul aprobat spre finantare de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurior Europene "Constructia retelei publice de apa uzata in comuna Pestera, judetul Constanta", cu o valoare de 16.152.654,21 reprezinta una dintre principalele prioritati ale edilului Marius-Liviu Petre.

Primaria comunei Pestera a semnat contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) pe Subprogramul Modernizarea satului romanesc. Domeniul specific al contractului este: Domeniul de realizare/extindere/reabilitare/ modernizare a sistemelor de canalizare si statii de epurare a apelor uzate. Acest proiect depus de Primaria Pestera anul trecut spre obtinerea finantarii de la bugetul de stat presupune realizarea a 21,5 km de retea de canalizare, o statie de epurare, un post de transformare, sapte statii de pompare si racordurile individuale pentru proprietatile particulare.
Pentru obiectivul de investitii "Constructia retelei publice de apa uzata in comuna Pestera, judetul Constanta", contributia de la bugetul local Pestera este de 800.000 lei, iar diferenta este sustinuta de la bugetul de stat.
Potrivit edilului comunei Pestera a fost demarata procedura pentru realizarea documentatiei tehnice pentru a publica investitia pe SEAP.
Prin realizarea sistemului de colectare si tratare a apelor uzate menajere cu respectarea conditiilor impuse de catre standardele si normativele in vigoare atat din Romania cat si cele din Uniunea Europeana, fondurile alocate de Guvern vor fi folosite de administratia publica locala a comunei Pestera pentru a asigura un nivel de trai civilizat in conditii igienico-sanitare normale locuitorilor comunei.
In alta ordine de idei, in luna aprilie, in conformitate cu prevederile unei hotarari a Consiliului Local, cu ocazia sarbatorilor pascale, Primaria si Consiliul Local Pestera au pregatit si oferit pachete cu produse specifice de Paste pentru persoanele varstnice si cele defavorizate. Astfel un numar de 780 de pachete au fost distribuite pe baza actului de identitate.

Comentarii

Loredana
08 Mai 2018
00:28
Inceraca si tu…..Un nou proiect: superior si garantat! Oferta sigura: Cariera exceptionala! Scopul nostru fierbinte este: bani multi pentru tine! Lucrezi comod, acasa la tine! Senzational! Succesul e doar la un pas! original si performant! Obtii imediat rezultate!Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com
Loredana
12 Mai 2018
03:36
Oferta puternica: oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre cu subiectul INFO: cita_ct69@yahoo .com
Nume :
Email:
Comentariul tau:

Articole din editia din data de 25 Aprilie 2018

 • Comuna Silistea reprezentata la Festivalul International al Copiilor Corlu Turcia

  Administratie locala
 • DAPYX 2018, cel mai mare Festival de gen din Estul Europei

  Administratie locala
 • Titlu: Filmul "Scurtcircuit" - un film realizat dupa intamplari reale - difuzat la Tuzla

  Administratie locala
 • Romania, prin comuna Tuzla, partenera cu Turcia sub Protocolul "Arta si Cultura Universala"

  Administratie locala
 • Comuna Ostrov se mandreste cu rezultatele deosebite ale elevilor de la Liceul Regele Carol I

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Curățenie de primăvară în comuna Pecineaga

  Administratie locala
 • Elevii din Dumbrăveni se pregătesc să întâmpine primăvara

  Administratie locala
 • Autoritățile locale din Peștera investesc în viitorul copiilor

  Administratie locala
 • Pași importanți pentru realizarea investițiilor în Bărăganu

  Administratie locala
 • Modernizarea și extinderea iluminatului public în Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771
  proiect realizat si administrat de

  Cele mai comentate articole

 • 12 Aprilie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 14 Iunie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 19 Aprilie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 31 Mai 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 11 Octombrie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • Cele mai citite articole