Edilul comunei Pantelimon investeste in infrastructura rutiera si construirea unui afterschool

28 Februarie 2018, Mirela Ionita

Administratie locala

Administratia publica locala a comunei Pantelimon a obtinut finantare pentru reabilitarea drumurilor intravilane din localitatile Nistoresti si Calugareni de la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene prin PNDL 2. Potrivit conducerii Primariei Pantelimon, contractul de finantare s-a semnat in luna februarie a acestui an. Acest proiect are o valoare de aproximativ 7 milioane de lei.

"Urmeaza sa obtinem certificatul de urbanism si autorizatia de constructie. Dupa obtinerea acestora vom publica pe SEAP documentatia pentru desemnarea unei societati care va executa atat proiectul tehnic cat si lucrarile de asfaltare a drumurilor", a declarat Costel Armasescu, edilul comunei Pantelimon.
In ceea ce priveste proiectul finantat cu fonduri de la AFIR ce vizeaza construirea unui afterschool, edilul comunei Pantelimon a mentionat ca se fac pregatiri pentru publicarea documentatiei pe SEAP si organizarea licitatiei.
De serviciile acestui afterschool, aproximativ 20 de copii din comuna Pantelimon se vor bucura. De supravegherea si consilierea copiilor se va ocupa un personal calificat, selectat din randul cadrelor didactice din comuna Pantelimon. Proiectul vizeaza modernizarea si dotarea constructiei in care au functionat fostele birouri ale C.A.P., consolidarea structurii acesteia si aducerea la standardele in vigoare prin interventii locale, dar si recompartimentarea cladirii construita in regim Parter. Afterschool-ul va cuprinde: vestibul, hol, biblioteca, chicineta, birou, sala de calculatoare, doua sali de grupa, grupuri sanitare, vestiar, grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati, camera pentru centrala termica.
8 Martie la Caminul Cultural din Pantelimon
Ziua de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii se va serba cu toate doamnele si domnisoarele din comuna la Caminul Cultural din localitatea Pantelimon. Primarul Costel Armasescu impreuna cu Consiliul Local al comunei sunt initiatorii si organizatorii unui evenimet dedicat in totalitate femeilor de pe raza comunei Pantelimon.
"Le urez "La multi ani" de Ziua Femeii, doamnelor si domnisoarelor. Imi doresc ca aceasta zi sa fie un prilej de bucurie, care sa le umple sufletul si gandurile cu caldura primaverii si sa le aminteasca faptul ca sunt persoanele cele mai importante din viata noastra", le-a urat tuturor femeilor din comuna Pantelimon, cu mult respect, edilul Costel Armasescu.

Articole din editia din data de 28 Februarie 2018

 • Saligny si Stefan cel Mare, localitati cu drumuri asfaltate aproape in intregime

  Administratie locala
 • Investitii pentru dezvoltarea durabila a educatiei in comuna Pestera

  Administratie locala
 • Planuri pentru infrastructura din comuna Dumbraveni

  Administratie locala
 • Iluminat public stradal in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Edilul comunei Pantelimon investeste in infrastructura rutiera si construirea unui afterschool

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771