Sedinta de Consiliu Local la Medgidia-30.01.2018

Ianuarie 2018, Adrian Nicarel

Administratie locala

Marti, 30 ianuarie 2018, la Primaria Medgidia a avut loc sedinta ordinara a lunii ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 7 proiecte de hotarare, care au intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, previzionat pe anul 2018. Acesta s-a intocmit avandu-se in vedere estimarea veniturilor ce urmeaza a se realiza din activitatea de furnizare a serviciilor medicale, cheltuielile necesare si prioritatile stabilite pentru activitatea de acordare a asistentei medicale. Pentru anul 2018 se previzioneaza un buget de 44.528.047 lei.
La al doilea punct s-a aprobat actualizarea devizului si a indicatorilor tehnico-economici ai investitiei "Reabilitare trama stradala 16 km in municipiul Medgidia, judetul Constanta". Proiectul face parte din programul PNDL iar valoarea totala a investitiei este de 17.834.696 lei.
Urmatoarele doua proiecte aprobate vizeaza stabilirea indemnizatiei lunare pentru consilierii locali din cadrul Consiliului Local al Municipiului Medgidia, incepand cu 01 ianuarie 2018 iar la proiectul urmator s-a votat stabilirea salariilor de baza pentru functiile publice si contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului si Politiei Locale Medgidia, incepand cu 01 ianuarie 2018.
Consilierii locali au aprobat si propunerea de acordare a calificativului "foarte bine" performantelor profesionale individuale ale secretarului municipiului Medgidia, judet Constanta, pentru perioada 01.01-31.12.2017.
Tot in sedinta de ieri s-a votat si aprobarea planului de actiuni si lucrari de interes local ce pot fi prestate de beneficiarii de ajutor social in anul 2018, conform Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat. Acestia pot efectua actiuni de curatenie in incinta curtilor si institutiilor de interes public, ale unitatilor de invatamant, in zonele platformelor de gunoi precum si alte activitati de interes public local.
La ultimul punct s-a aprobat dezmembrarea imobilului identificat cadastral sub nr.103217, situat in strada Silozului nr. 113 A, in doua loturi.


Articole din editia din data de Ianuarie 2018

 • Sedinta de Consiliu Local la Medgidia-30.01.2018

  Administratie locala
 • Sarbatoarea Micii Uniri, marcata la Medgidia

  Administratie locala
 • Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii educationale si a celei rutiere din comuna Independenta

  Administratie locala
 • Vasilica Cristocea este noul antrenor principal al echipei de seniori Victoria Cumpana

  Administratie locala
 • Comuna Pantelimon - un nou an, edil nou, investitii noi

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771