Rss Feed Site Map

Comuna Pantelimon - un nou an, edil nou, investitii noi

31 Ianuarie 2018, Mirela Ionita

Administratie locala

Pentru ca in luna decembrie a anului trecut, Primaria comunei Pantelimon a semnat contractele de finantare pentru proiectele depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, la inceputul acestui nou an, edilul Costel Armasescu demareaza implementarea lor. Noul an aduce si investitii ce se vor realiza cu fonduri europene.

Administratia publica locala a comunei Pantelimon lucreaza in aceasta perioada la realizarea documentatiei necesara pentru organizarea licitatiei privind proiectele aprobate prin PNDL 2, a caror contracte de finantare au fost semnate in decembrie 2017.
Comuna Pantelimon a primit aprobare spre finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene pentru cinci proiecte: "Extindere imobil Gradinita Nistoresti prin construirea unui grup sanitar, localitatea Nistoresti, comuna Pantelimon, judetul Constanta", "Extindere imobil Gradinita Runcu prin construirea unui grup sanitar, localitatea Runcu, comuna Pantelimon, judetul Constanta", "Extindere imobil Gradinita Pantelimon de Jos, prin construirea unui grup sanitar, localitatea Pantelimon de Jos, comuna Pantelimon, judetul Constanta", "Extindere imobil Scoala primara Pantelimon de Jos prin construirea unui grup sanitar, localitatea Pantelimon de Jos, comuna Pantelimon, judetul Constanta", "Extindere imobil Scoala primara Runcu prin construirea unui grup sanitar, localitatea Runcu, comuna Pantelimon, judetul Constanta".
Tot in luna decembrie a anului trecut, Primaria comunei Pantelimon, reprezenta legal de edilul Costel Armasescu a mai depus clarificari la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene pentru proiectul aprobat spre finantare "Reabilitare drumuri in intravilanul localitatilor Nistoresti si Calugareni, comuna Pantelimon, judetul Constanta". Acest proiect vizeaza reabilitarea prin asfaltare a drumurilor, a intrarilor in localitatile Nistoresti si Calugareni, iar prin obtinerea finantarii cu fonduri guvernamentale aproximativ 8 kilometri de drum vor fi asfaltati.
De asemenea, functionarii Primariei Pantelimon lucreaza si la documentatia necesara pentru publicarea lucrarii in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) a proiectului ce are in vedere infiintarea unui after school in localitatea Pantelimon. Finantarea proiectului a fost aprobata de AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale), iar contactul de finantare a fost semnat, ca si pentru proiectele finantate de MADRAPFE, in luna decembrie 2017.
In paralel cu pregatirea documentatiilor pentru noile proiecte si investitii, administratia locala a comunei Pantelimon continua lucrarile privind: asfaltarea drumurilor in localitatile Pantelimonul de Jos si Runcu, infiintarea retelei de canalizare in toate satele comunei Pantelimon, construirea si darea in functiune a caminului cultural din localitatea Runcu. Potrivit edilului Costel Armasescu, cladirea caminului cultural Runcu s-a finalizat in proportie de 60%, iar anul acesta investitia va fi finalizata. Conducerea administratiei locale Pantelimon a precizat ca la inceputul acestui an se va realiza si receptia sistemului de canalizare, si a sistemului de alimentare cu apa satul Nistoresti si Calugareni si darea in functiune in satul Calugareni.

Comentarii

Nume :
Email:
Comentariul tau:

Articole din editia din data de 31 Ianuarie 2018

 • Sedinta de Consiliu Local la Medgidia-30.01.2018

  Administratie locala
 • Sarbatoarea Micii Uniri, marcata la Medgidia

  Administratie locala
 • Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii educationale si a celei rutiere din comuna Independenta

  Administratie locala
 • Vasilica Cristocea este noul antrenor principal al echipei de seniori Victoria Cumpana

  Administratie locala
 • Comuna Pantelimon - un nou an, edil nou, investitii noi

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prioritățile administrației locale Dobromir pentru acest an

  Administratie locala
 • Colectarea gunoiului din comuna Ciobanu va fi realizată de Iridex Group Salubrizare

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea parcului din centrul comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Pași importanți pentru construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Lucrările privind infrastructura comunei Grădina au fost reluate

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771
  proiect realizat si administrat de

  Cele mai comentate articole

 • 12 Aprilie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 14 Iunie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 19 Aprilie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 31 Mai 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • 11 Octombrie 2011
  Fotbal Campionatul Judetean
 • Cele mai citite articole