Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

Decembrie 2017, Radu Petric

Administratie locala

Pentru ca atmosfera sarbatorilor de iarna sa fie resimtita in intreaga comuna, autoritatile locale au montat ornamente luminoase in localitatile Viisoara, Negresti, Conacu si Cobadin.

In centrul localitatii Cobadin, bradul metalic imbracat in beteala alba va fi impodobit cu instalatie decorativa luminoasa, iar alaturi de iluminatul festiv localitatea va fi pregatita, in ton cu sarbatorile de iarna. Pentru ca centrul localitatii sa fie bine luminat s-au montat lampi cu led pe stalpii retelei de iluminat public stradal.
In paralel cu pregatirile pentru sarbatorile de iarna, conducerea administratiei locale a comunei Cobadin, spera ca pana la sfarsitul anului sa finalizeze lucrarea de construire a foisorului din curtea primariei, unde va fi amenajat garajul pentru cele doua masini ale primariei, dar si un loc pentru fumat pentru angajatii primariei. De asemenea, gospodarul sef al comunei Cobadin, Cornel Cocos, ne-a declarat faptul ca s-a finalizat lucrarea de executie a santului pentru scurgerea apei pluviale pe parte dreapta a drumului ce duce spre satul Negresti.
In ceea ce priveste infrastructura educationala, edilul ne-a marturisit ca unitatile de invatamant din comuna Cobadin ofera conditii bune elevilor.
Deoarece sunt prea multi copii, administratia publica locala a comunei Cobadin va demara extinderea Scolii tatare din comuna. Potrivit primarului comunei Cobadin, extinderea acestei scoli se va realiza prin costruirea a patru sali de clasa moderne, ce vor beneficia de sistem de incalzire cu centrala termica.
Mentionand despre copiii, edilul Cornel Cocos a adaugat si faptul ca aproximativ 1200 de copii din comuna, vor primi pachete cu dulciuri din partea Primariei si a Consiliului Local Cobadin. Pachetele vor fi distribuite la unitatile scolare unde vor fi impartite in fiecare clasa.
De asemenea, inaintea vacantei dedicata sarbatorilor de iarna, copiii vor avea parte de un spectacol si vor organiza alaturi de cadrele didactice si serbarea de Craciun.
"La multi ani! tuturor locuitorilor comunei Cobadin dar si celor care trec prin comuna noastra. Le doresc multa sanatate, putere de munca, rabdare si bunatate! Sa ai parte de un an nou mai bun!", ganduri bune le-a urat locuitorilor din comuna Cobadin, primarul Cornel Cocos.


Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Administratie locala
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Administratie locala
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Proiectul „Restaurarea, Consolidarea, Protecția, Conservarea și Punerea în Valoare a Sitului Arheologic Cetatea Capidava” la final

  Administratie locala
 • Noi investiții în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de utilități a localităților Poarta Albă, Murfatlar și Castelu!

  Administratie locala
 • Ședința Consiliului Local Mereni

  Administratie locala
 • Se reabilitează sistemul de apă și se înființează sistem de canalizare în Tîrgușor

  Administratie locala
 • Fonduri norvegiene pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din comuna Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771