Echipamente noi pentru sportivii de la Victoria Cumpana

Decembrie 2017, Mirela Ionita

Social

Clubul Sportiv "Victoria" Cumpana a organizat in data de 9 decembrie 2017, evenimentul de prezentare si promovare a proiectului ce priveste achizitionarea de materiale si echipamente sportive pentru cele sase sectii ce activeaza in cadrul clubului.

Cu ajutorul sponsorului S.C. RIG SERVICE S.A. si a Clubului Rotary Pontus Euxinus, filiala Constanta, a carui presedinte este primarul Mariana Gaju, sectiile de rugby, gimnastica, lupte, scrima, fotbal copii, juniori si fotbal seniori, vor beneficia de materiale si echipamente sportive noi si moderne, in valoare totala de 120.000 lei.
"Investim in sport pentru ca valorile sale sunt similare cu cele care ne ghideaza munca in fiecare zi: onestitate, munca, perseverenta, ambitie, seriozitate. Sportul ne ofera clipe de tensiune si de bucurie, lectii de viata pentru momentele in care suntem invinsi, dar gasim puterea sa mergem mai departe. Sportul ofera exemple copiilor nostri si contribuie la un stil de viata sanatos pentru o natiune tot mai puternica si mai motivata", a transmis Violeta Butarascu, reprezentant RIG SERVICE S.A
Primarul comunei Cumpana, ec. Mariana Gaju a tinut sa transmita sponsorilor multumirile intregii comunitati.
"Comuna Cumpana se mandreste cu un mentor de exceptie in persoana doamnei Elena Frincu, personalitate marcanta in lumea sportului romanesc, care a sustinut si sustine in continuare dezvoltarea si promovarea tuturor disciplinelor sportive ce se deruleaza in comuna Cumpana. Disciplinele sportive si sportivi din cadrul Clubului Sportiv Victoria Cumpana si din comuna Cumpana au obtinut de a lungul anilor rezultate deosebite atat pe plan national cat si international. Toate acestea au contribuit la decizia sponsorilor de a investi in sportul cumpanean. Adresez sponsorilor si partenerilor nostri multumiri sincere, atat din partea mea, cat si din partea sportivilor cumpaneni, pentru efortul financiar depus, dar mai ales pentru marinimia sufletului de care ati dat dovada prin fapta dumneavoastra. Multumesc din suflet domnului presedinte al consiliului de administratie RIG SERVICE S.A., Florin Carstocea" a transmis primarul ec. Mariana Gaju.
La eveniment au participat: primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, viceprimarul comunei Cumpana, Neagu Florin, Violeta Butarascu - reprezentant RIG SERVICE S.A, Elena Dumitrescu, Andrian Bolma, Ioan Ududec - Rotary Pontus Euxinus, filiala Constanta, presedintele comitetului director al C.S. Victoria, Elena Frincu, directorul clubului, Rauta Ion, directorul economic, Paula Vintila.

Album foto

 • Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Social
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Social
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Social
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Social
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armistițiului, sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria Fântânele va acorda stimulente financiare pentru întemeierea familiei și pentru nou născuți

  Social
 • Caravană de informare pentru persoanele cu dizabilități din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia își premiază cetățenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771