Dupa sala de sport din Saligny, autoritatile locale construiesc un teren de sport in localitatea Stefan cel Mare

Decembrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Dupa receptia lucrarii si darea in folosinta a salii de sport construita in curtea scolii, elevii din localitatea Saligny vor desfasura orele de educatie fizica si sport in interiorul acesteia. Pastrand acest registru, autoritatile locale demareaza si lucrarea de amenajarea unui teren de sport pentru copiii si tinerii din localitatea Stefan cel Mare.
"Saptamana aceasta se va realiza receptia salii de sport, amplasata in curtea Scolii Gimnaziale cu clasele I-VII din localitatea Saligny, langa gradinita. Cu o suprafata de peste 200 metri patrati, de aceasta sala de sport vor beneficia aproximativ 300 de elevi, care in perioada rece, nu vor mai participa la orele de educatie fizica desfasurate in aer liber, sala fiind destinata in principal elevilor", a declarat viceprimarul comunei Saligny, Nicolae Teleneanu.
Potrivit viceprimarului comunei Saligny terenul de sport din localitatea Stefan cel Mare, este amplasat in apropierea drumului national 22C si in locul fostului camin cultural ce a fost daramat in perioada regimului comunist. Acest teren va fi multifunctional, putand fi practicate diferite sporturi (minifotbal, volei, handbal, etc.). Spatiul de joc va fi amenajat cu covor din cauciuc si se vor monta porti. Terenul va beneficia de imprejmuire si va fi dotat cu nocturna. Proiectul prevede si amenajarea unui parc, langa acest teren de sport, ce va cuprinde alei, spatii verzi bine delimitate, banci, cosuri de gunoi si iluminat public.
In alta ordine de idei, in comuna Saligny, in aceasta perioada se executa lucrari si la biserica din localitatea Saligny ce poarta hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril. La cladirea acesteia se realizeaza lucrari de subzidire dar si de reabilitare la acoperis. De asemenea se realizeaza si lucrari de termoizolare si de amenajare a trotuarelor.
Tot in aceasta perioada, avand in vedere ca marea sarbatoare a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos se apropie, autoritatile locale pregatesc cadouri pentru copiii din comuna Saligny. Cadourile constau in pachete ce contin dulciuri, fructe si suc. Fiecare pachet are valoare de 40 de lei/ persoana, administratia locala va imparti aproximativ 300 de pachete. In preajma Craciunului, copiii din comuna Saligny vor avea parte si de un spectacol de poveste.
"La sfarsit de an si inceputul unui an nou, le dorim tuturor locuitorilor comunei Saligny multa sanatate, putere de munca si bucurii! La multi ani!", le-au urat edilii comunei Saligny, primarul Ion Beiu si viceprimarul Nicolae Teleneanu.

Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Administratie locala
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Administratie locala
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771