Gala Kick Boxing K-1, prima editie in comuna Fantanele

Decembrie 2017, Mirela Ionita

Sport

Pentru prima data in comuna Fantanele, a avut loc o gala Kick Boxing K-1, ce a fost organizata de CS Viitorul Fantanele pe data de 9 decembrie.

Evenimentul sportiv a luat start in data de 9 decembrie, la ora 15:00, in sala Caminului Cultural din comuna Fantanele, unde a fost montat ringul pentru competitii. Intrarea a fost gratuita, iar luptele de kick-boxing au starnit mare interes in randul locuitorilor din comuna Fantanele, care au urmarit cu mare atentie desfasurarea competitiei, avand ocazia de a vedea chiar la ei acasa un astfel de eveniment.
La aceasta prima editie a galei Kick Boxing din Fantanele, au fost invitati luptatori din Tulcea, Galati, Constanta, Navodari, Cernavoda, Bucuresti si s-au inscris persoane cu varste de la 9 la 30 de ani. Copiii din comuna Fantanele au fost motivati si au participat cu multa daruire la aceasta gala organizata in comuna lor natala. Pentru castigatori, au fost pregatite: Cupa Viitorul Fantanele - editia I, medalii si diplome.
"Tin sa multumesc, in primul rand domnului primar al comunei Fantanele, Gheorghe Popescu, pentru sprijinul si increderea acordata si asociatiei sportive din care fac parte persoane minunate. Toti am muncit, am depus efort pentru a face posibila desfasurarea unui astfel de eveniment sportiv la noi in comuna. Sper ca am reusit sa recompensam aceste ore de munca prin rezultatele sportivilor nostri. Multumesc tuturor atrenorilor, tuturor sportivilor, publicului si celor ce ne-au sustinut si motivat si sper ca, pe viitor, sa repetam aceasta experienta si sa facem mandra comunitatea Fantanele, la fel ca si pana acum", a declarat Radu Medeleanu, antrenorul Clubului Sportiv Viitorul Fantanele.

Spectacol de Craciun pentru copiii din comuna Fantanele
Administratia publica locala a comunei Fantanele pregateste surprize pentru copiii din comuna inaintea sarbatorilor de iarna, cand sarbatorim Nasterea Domnului Iisus Hristos.
In data de 22 decembrie, Primaria si Consiliul Local Fantanele, va oferi copiilor un spectacol de poveste, ce va avea loc la Caminul Cultural din comuna Fantanele. Copiii, de la cei de gradinita pana la cei de clasa a VIII-a vor avea ocazia sa participe la un program interactiv, cu artisti animatori, dansatori, personaje costumate, muzica specifica sarbatorilor de iarna, colinde si la care, desigur, isi va face aparitia si Mos Craciun!
Batranul Mos Craciun, va fi pregatit cu aproximativ 200 de pachete cu dulciuri, pe care le va darui tuturor copiilor prezenti in sala de spectacol.
De asemenea, in cadrul spectacolului oferit de Primaria si Consiliul Local Fantanele, ansamblul de dansuri din comuna Fantanele va prezenta un program folcloric deosebit.

Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Sport
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Sport
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Sport
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Sport
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Sport
 • Articole din aceeasi categorie

 • Constănțeanul Andrei Timaru vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

  Sport
 • Răzvan Burleanu în vizită la Albești

  Sport
 • Liga 3 nu se reia: fără retrogradări, serii de 18 formații în sezonul viitor!

  Sport
 • CS Medgidia va juca turneul semifinal, în perioada 12-14 iunie, în Grupa 2

  Sport
 • Medgidia invinge pe HC Dobrogea Sud II la Constanta: 30-34

  Sport
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771