Copiii din comuna Gradina vizitati de Mos Nicolae si Mos Craciun

Decembrie 2017, Mirela Ionita

Social

Primaria Gradina si Consiliul Local au oferit copiilor din comuna, pachete cu dulciuri de Mos Nicolae. Pentru sarbatoarea Craciunului, autoritatile locale pregatesc o surpriza celor mai mici locuitori ai comunei.

In ziua de 6 decembrie, cand toti crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae, totii copiii asteapta ca Mos Nicolae sa ii viziteze si sa le aduca dulciuri. In ziua de Mos Nicolae, 135 de copiii din comuna Gradina au primit dulciuri, oferite de edilul Gabriela Iacobici impreuna cu membrii Consiliului Local. Ca rasplata pentru tot ceea ce fac pentru ei, copiii de la Centrul de Zi Gradina, le-au facut o surpriza celor din cadrul administratiei publice locale Gradina si mai ales edilului Gabriela Iacobici, vizitandu-i pe neasteptate la sediul primariei si oferindu-le obiecte specifice anotimpului de iarna confectionate de ei.
In pragul marii sarbatori de Craciun, pe data de 20 decembrie, la Caminul Cultural din localitatea Gradina, copiii vor avea prilejul de a se bucura de un spectacol specific sarbatorilor de iarna, iar Mos Craciun va fi prezent si le va imparti daruri. Spectacolul va cuprinde un program artistic cu colinde, cantece specifice sarbatorilor de iarna si momente interactive cu personaje de poveste.
Edilul Gabriela Iacobici, nu uita nici de cei in varsta si nevoiasi. Astfel Primaria Gradina impreuna cu Consiliul Local al comunei le vor oferi, pe baza dosarelor, batranilor, persoanelor cu handicap, celor cu venituri mici sau fara venit, pachete cu alimente.
"La multi ani! Sa aveti sanatate, sa fiti buni si iubitori unii cu ceilalti si sa aveti parte doar de bucurii! Va doresc un an nou mai bun si mai roditor!", le-a transmis tuturor locuitorilor comunei Gradina, edilul Gabriela Iacobici, prin intermediul publicatiei Graiul Dobrogei.

1 Decembrie in comuna Gradina-Omagiu adus eroilor si spectacol
Vineri, 1 Decembrie 2017, la 09:30 toti locuitorii comunei au fost invitati la Monumentul Eroilor pentru momentul omagial al depunerii de coroane.
Dupa acest moment, la 10:00, la Caminul Cultural din localitatea Gradina, intr-un cadru festiv a avut loc un program artistic remarcabil, cu muzica patriotica a maestrului Gheorghe Turda, si momentele performative ale artistilor, oaspeti din toate regiunile istorice ale tarii: Roxana Popescu, Maria Panov, Calin Darie Nistor, Adriana Sofica, Veronica Apetri, Elena Carneala, Adrian Matei, Adriana Ivanciu, Mihaela Avram si ale formatiei "Hai noroc". In cadrul evenimentului dedicat Zilei Natinale a Romaniei, ce a fost prezentat de Georgiana Rusu, copiii de la Scoala de Dans si Canto au deschis spectacolul si i-au incantat pe cei prezenti.
In ceea ce priveste investitiile ce se realizeaza in prezent in comuna Gradina, edilul Gabriela Iacobici a declarat: "Continuam lucrarile la casa mortuara din localitatea Cheia, si la garajul pentru masinile scolii si utilajele aflate in dotarea Primariei Gradina, ce cuprinde si un atelier. De asemenea la locul de joaca montam covor de amortizare, iar la terenul de sport din Cheia se inlocuieste covorul, deoarece acesta este uzat".

Album foto

 • Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Social
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Social
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Social
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Social
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Un moment de solidaritate

  Social
 • Locuitorii din Siliștea au primit semințe și răsaduri pentru înființarea grădinilor

  Social
 • Ziua Internaţională a Familiei marcată la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771