Sarbatorile de iarna aduc cadouri copiilor din comuna Oltina

Decembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Pe 22 noiembrie, in cadrul sedintei de Consiliu Local a comunei Oltina, s-a aprobat prin Hotarare de Consiliu suma de 15.000 lei pentru achizitionarea unor pachete cu dulciuri, fructe si suc; ce vor fi oferite copiiilor cu ocazia sarbatorii de Craciun.

Administratia publica locala a comunei Oltina, in fiecare an, pregateste, venind in ajutorul lui Mos Craciun, cadouri pentru copiii din comuna. In acest an, Mos Craciun va veni la sfarsitul serbarilor dedicate sarbatorilor de iarna, ce vor avea loc in Caminul Cultural din localitatea Oltina si in cel din Razoarele.
Tot in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Oltina, ce a fost organizata in luna noiembrie, s-au stabilit impozitele si taxele locale pentru anul 2018.
In alta ordine de idei, potrivit conducerii Primariei comunei Oltina, 2017 a fost un an bun, in care s-a reusit obtinerea de fonduri europene pentru proiectul ce are menirea de a dota Caminele Culturale din localitatea Oltina si Razoarele si pentru cel ce are in vedere infiintarea sistemului de canalizare in localitatea Oltina. Aceste doua proiecte, au primit finantare din partea Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR). De asemenea, pentru atragerea fondurilor europene, potrivit conducerii administratiei locale Oltina, Primaria a depus alte patru proiecte la care se astepta obtinerea finantarii. Proiectele au in total o valoare de 3.400.000 euro.
Prin fonduri guvernamentale, primaria Oltina a obtinut finantarea proiectelor: "Reabilitarea si redimensionarea retelei de alimentare cu apa in localitatea Razoare, comuna Oltina, judetul Constanta" si "Podete de drum si reamenajare vale Groapa Adanca in localitatea Oltina, jud. Constanta", in valoare de aproximativ 8.000.000 lei.
In acest an, comuna Oltina a primit si sprijin de la Consiliul Judetean Constanta, caruia conducerea Primariei Oltina ii multumeste pentru acest ajutor acordat in realizarea investitiilor in infrastructura si realizarea proiectelor tehnice.
"Ne dorim ca anul ce urmeaza sa vina sa fie unul cel putin la fel de bun ca cel ce se incheie. Le doresc tuturor cetatenilor - La multi ani! -, sa fie sanatosi si sa aiba parte doar de bucurii", le-a urat tuturor locuitorilor comunei Oltina, edilul Gheorghe Chirciu.

Articole din editia din data de Decembrie 2017

 • Craciunul vine cu daruri la 1200 de copii din comuna Cobadin

  Administratie locala
 • Ziua Etniei Tatare sarbatorita in comuna Tuzla

  Administratie locala
 • Colinde, colinde ... E vremea colindelor! - in comuna Ion Corvin

  Administratie locala
 • ORDINE DE ZI a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 15 decembrie 2017, ora 1600

  Administratie locala
 • Primaria comunei Lumina lanseaza proiectul "Asculta, Educa-te, Actioneaza si Citeste intr-o Retea" LEARN

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771