Primaria Constanta a lansat, in dezbatere publica, Regulamentul privind desfasurarea comertului

15 Noiembrie 2017, Radu Petric

Actualitate

Agentii economici care desfasoara activitati in municipiul Constanta pot consulta "Regulamentul privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata aprobat prin HCL. nr. 371/2016", dupa ce reprezentantii Primariei Constanta au anuntat ca acesta este disponibil, pentru o perioada de 30 de zile, pe site-ul institutiei, www.primaria-constanta.ro.

Mai exact, cei interesati pot depune propuneri si sugestii privind regulile dupa care sa se desfasoare activitatile comerciale si dupa care sa functioneze activitatea in pietele din Constanta.
Drept urmare, Primaria Constanta a lansat, in dezbatere publica, proiectul de hotarare pentru modificarea si completarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata in municipiul Constanta, aprobat prin H.C.L. nr.371/2016.
Documentul cuprinde toate regulile pe care trebuie sa le respecte toti cei care au afaceri in turism, comert si servicii.
Proiectul poate fi studiat pe indelete la sediul Primariei Constanta din bulevardul Tomis nr. 51, pe site-ul www.primaria-constanta.ro, la sectiunea "De interes public - Transparenta Decizionala pe Legea 52/2003 - Informare si consultare publica", si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/PrimariaConstanta.
Totodata, persoanele interesate pot depune, in scris, pana la data 29.11.2017 propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotarare supus dezbaterii publice.
Materialele transmise trebuie sa poarte mentiunea "Recomandare la Proiectul de hotarare pentru modificarea si completarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata in municipiul Constanta, aprobat prin HCL nr.371/2016".
Propunerile, sugestiile sau opiniile se vor transmite, prin posta, la sediul Primariei Municipiului Constanta din Bd. Tomis nr. 51, camera 129 sau prin e-mail la adresa agenti.economici@primaria-constanta.ro.
Informatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 0241/488.192, persoana de contact Carmen Popa.
Sursa: www.cugetliber.ro

Articole din editia din data de 15 Noiembrie 2017

 • Cate zile libere vom avea de Craciun, Revelion si in 2018

  Actualitate
 • Postul Craciunului 2017. Postul Craciunului, de 40 de zile, incepe miercuri. Ce este permis si ce este interzis

  Actualitate
 • Constanta va avea spital regional!

  Actualitate
 • Elevii din Silistea au marcat Ziua Dobrogei

  Actualitate
 • Tichete valorice cadou pentru mai multe categorii de persoane din Ovidiu

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Guvernul Orban și-a asumat răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi

  Actualitate
 • Legea construcțiilor va fi modificată major, în curând: Se simplifică procedurile de obținere a autorizațiilor și avizelor

  Actualitate
 • Guvernul a adoptat rectificarea bugetară / Un miliard de lei tăiat de la Educaţie / Dăncilă: Sunt reanalizate cheltuielile de personal, supraestimate iniţial

  Actualitate
 • Petre Daea: "Romania se afla pe primul loc în UE la producţia de miere şi pe doi la numărul de familii de albine"

  Actualitate
 • Sistem de chirurgie laparoscopică videoghidată de ultimă generație la Spitalul Municipal Medgidia

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771