Activitati deosebite la Scoala Gimnaziala Nr.1 din comuna Vulturu

Noiembrie 2017, Mirela Ionita

Educatie

Educatia este un factor important al formarii noastre, deoarece permite evolutia armonioasa a personalitatii umane din punct de vedere moral si social, fiecare individ educat adaugand un plus de valoare societatii.

"Stim ca progresul in educatie depinde in mare parte de calificarea si daruirea cadrelor didactice, de aceea nu lasam nici o zi sa treaca nesarbatorita. Educatia cuprinde ansamblul influentelor, actiunilor desfasurate pentru formarea, dezvoltarea, pentru integrarea optima a persoanelor in societate. Intelegand foarte bine toate aceste lucruri, le oferim cu toata increderea cunostintele si pregatirea noastra elevilor Scolii Gimnaziale nr.1 din Vulturu. De ziua internationala a educatiei am organizat la Caminul Cultural din comuna o activitate specifica, impreuna cu elevii, parintii, cadrele didactice si autoritatile locale. Multumim in special domnului primar, Marius Eugen Berbec, pentru sprijinul acordat permanent si pentru ca este alaturi de noi la activitatile desfasurate, ori de cate ori are posibilitatea!", a declarat directorul Scolii Nr.1 Vulturu, Carmen Biziiac.
Activitati de toamna
Miroase a toamna, a roade bogate, a dulceturi parfumate. Tabloul viu colorat al naturii ne incanta ochii si sufletul. Nici chiar lacrimile reci si marunte ale cerului nu au reusit sa intristeze si sa ii impiedice pe copii care alaturi de cadre didactice, dar si de parinti, bunici; s-au bucurat de activitatea devenita traditie a Scolii Gimnaziale nr.1 din Vulturu, din cadrul proiectului "Targul toamnei". In data de 8 octombrie 2017, la ora 11:00 la Caminul Cultural din localitatea Vulturu a avut loc deschiderea targului de bunatati din camara bunicii, activitate organizata de cadrele didactice impreuna cu elevii. Potrivit directorul Scolii Gimnaziale nr.1 din Vulturu, Carmen Biziiac, in cadrul evenimentului s-a organizat o expozitie cu vanzare de produse traditionale realizate acasa la care au participat si membrii administratiei publice locale, edilul Marius Eugen Berbec si consilieri, iar banii stransi vor fi gestionati de comitetul de parinti. Locatia a fost amenajata cu decoratiuni de toamna, incantandu-i pe invitati cu originalitatea si creativitatea elevilor.
Tot in cadrul minunat oferit de culorile acestui anotimp, s-a desfasurat activitatea "Cupa Toamnei" condusa de domnul profesor de educatie fizica Silea Florin. Baietii claselor V VIII s-au intrecut intr-un meci de fotbal, unde la final au fost premiati prin decernarea cupelor si a diplomelor.
Alaturi de batrani
In dorinta de a dezvolta sentimentele de dragoste, pretuire si respect pentru persoanele in varsta, cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale nr.1 din Vulturu in frunte cu directorul au demarat un proiect educational "Alaturi de batrani".
"Fara ajutorul parintilor aceasta actiune nu ar fi fost posibilaa, de aceea venim cu sufletul coplesit de emotii, sa va impartasim bucuria adusa de noi batranilor de la azilul din localitatea Stupina, comuna Crucea. Obiectivele noastre au fost atinse! Am vrut sa educam trasaturile pozitive de vointa si caracter, a unei atitudini pozitive fata de sine si fata de ceilalti, formarea deprinderii copiilor de a cunoaste si a respecta norme de comportare in societate, readucerea in atentia lor oamenii in varsta, privati de afectiunea familiei", a marturisit pentru publicatia Graiul Dobrogei, directorul Scolii Gimnaziale nr.1 din Vulturu, Carmen Biziiac.
Entuziasmati de rezultatele frumoase obtinute, incurajati de sprijinul nemasurat acordat oricarei actiuni, de parinti, de comunitatea locala Vulturu si de edilul Marius Eugen Berbec; impresionati de raspunsul pozitiv la toate cererile Scolii Gimnaziale Nr.1 Vulturu, scoala a organizat un spectacol caritabil, in data de 12 noiembrie.
"Intr-un numar destul de mare pentru am contribuit la zambetul senin si fericit al Stelianei Viziteu, al familiei si al preotului mult respectat de noi, parintele Viziteu Ciprian. Multumim pentru contributie si dorim sa fiti cat mai bogati sufleteste, cat mai aproape de semeni, pentru ca impreuna vom reusi!", a mentionat cu multa emotie si multumire, Carmen Biziiac.

Album foto

 • Articole din editia din data de Noiembrie 2017

 • Cate zile libere vom avea de Craciun, Revelion si in 2018

  Educatie
 • Postul Craciunului 2017. Postul Craciunului, de 40 de zile, incepe miercuri. Ce este permis si ce este interzis

  Educatie
 • Constanta va avea spital regional!

  Educatie
 • Elevii din Silistea au marcat Ziua Dobrogei

  Educatie
 • Tichete valorice cadou pentru mai multe categorii de persoane din Ovidiu

  Educatie
 • Articole din aceeasi categorie

 • Cursuri de canto și dansuri populare pentru copiii din Amzacea

  Educatie
 • Cristian Ștefan Avram, elevul care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, premiat de Primăria Municipiului Medgidia

  Educatie
 • Săptămâna Națională a Voluntariatului marcată de elevii din Dumbrăveni

  Educatie
 • Educația, în atenția primarului Ion Oprea

  Educatie
 • Activități extrașcolare desfășurate de elevii din Cerchezu

  Educatie
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771