Comuna Ion Corvin pregatita pentru a intampina iarna

Octombrie 2017, Adrian Nicarel

Administratie locala

Ca in fiecare an, una dintre responsabilitatile autoritatilor locale ale comunei Ion Corvin fata de unitatile pe care le au in subordine este aceea de a asigura necesarul de lemne de foc pentru iarna, pentru ca activitatile acestora sa se desfasoare intr-un climat propice.

"Ne-am aprovizionat cu lemne pentru primarie, dispensar si biserici. Dintre acestea dispensatul este incalzit cu sobe teracota, iar restul institutiilor cu centrale termice. Speram ca in perioada urmatoare prin proiectul de amenajare si reabilitare a unitatii sanitare sa o dotam si cu centrala termica", a declarat edilul comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu.
Inca de la inceputul sezonului rece, autoritatile locale ale comunei Ion Corvin au stabilit care sunt masurile ce vor fi luate in cazul inzapezirilor.
"Am contactat o firma in vederea incheierii unui contract de prestari servicii pentru deszapezire. De asemenea, in cazul situatiilor de urgenta vom interveni si cu buldoescavatorul de care dispune primaria Ion Corvin", a mai precizat edilul Marcela Radulescu.
In alta ordine de idei, primarul comunei Ion Corvin, a mentionat in cadrul interviului acordat publicatiei "Graiul Dobrogei" ca pana pe data de 30 octombrie se va depune documentatia necesara pentru semnarea contractelor de finantare pentru proiectele aprobate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE). Unul dintre proiectele ce va primi finantare de la MDRAPFE prin Programul National de Dezvoltare Locala, etapa a doua, are in vedere reabilitarea scolii cu clasele I-VIII din localitatea Viile "Reabilitare si modernizare Scoala Gimnaziala nr.2 Viile, in comuna Ion Corvin, judetul Constanta".
Marcela Radulescu, asteapta cu nerabdarea obtinerea fondurilor guvernamentale in vederea crearii unor conditii bune, optime si sigure pentru elevii acestei scoli. Cu acest scop, potrivit edilului, o sala de clasa va fi transformata in grupuri sanitare, iar in cazul in care numarul elevilor va creste, elevii vor invata in doua ture.

Articole din editia din data de Octombrie 2017

 • Primaria Municipiului Medgidia organizeaza a doua editie a evenimentului intitulat "Zilele Pensionarului"

  Administratie locala
 • Prilej de mare sarbatoare - "Ziua comunei Saraiu"

  Administratie locala
 • Elevii Liceului Carol I Ostrov incantati sa participe la activitati extracurriculare

  Administratie locala
 • S-au finalizat lucrarile la piata agroalimentara Ostrov

  Administratie locala
 • Comuna Ion Corvin pregatita pentru a intampina iarna

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771