Beneficiile colaborarii prospere dintre edilii comunei Pestera

18 Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In cadrul vizitei realizata la sediul Primariei comunei Pestera am avut prilejul si placerea de a-i intalni pe primarul comunei Pestera, Marius-Liviu Petre si viceprimarul Tudorica Grosu care discutau despre lucrarile ce au fost demarate si evolutia acestora, dar si despre viitoarele investitii pe care le vor implementa pentru comuna Pestera, pe care o administreaza cu multa daruire.

Din interviul acordat pentru ziarul "Graiul Dobrogei", de catre conducerea administratiei publice locale Pestera, am aflat ca din data de 9 octombrie 2017 au inceput lucrarile de reparatie ale drumurilor prin pietruire, in localitatile Ivrinezu Mic, Ivrinezu Mare si Pestera. Este vorba despre un proiect ce insumeaza 4.460 metri liniari, pentru care conducerea administratiei publice locale a comunei Pestera a alocat suma de 300.000 lei din bugetul local.
Tot in ceea ce vizeaza infrastructura rutiera, in aceasta perioada se realizeaza si lucrari de amenajare prin decolmatare ale canalelor de colectare a apelor pluviale in intravilanul localitatilor Izvorul Mare si Pestera.
In alta ordine de idei, lucrarile privind modernizarea retelei de iluminat public stradal au inceput la sfarsitul saptamanii trecute. Conducerea Primariei Pestera a mentionat faptul ca s-a alocat suma de 85.000 lei; fonduri din care s-au achizitionat 200 de lampi economice de 30W, pe baza de led. Aceste lampi se vor monta in toate satele comunei, iar o data cu aceasta investitie, serviciul de iluminat public stradal va fi unul de mai buna calitate, iar reteaua de iluminat public se va extinde si in zonele in care nu exista.
Potrivit, edilului Marius-Liviu Petre, s-a demarat si procedura de achizitie a unei vitanje dotata cu chit de stingerea incendiilor pentru care s-a alocat suma de proximativ 70.000 lei.
La finalul interviului acordat pentru publicatia "Graiul Dobrogei", edilul comunei Pestera, Marius-Liviu Petre a declarat ca se bucura de o foarte buna colaborare cu viceprimarul Tudorica Grosu, alaturi de care reuseste sa duca la bun sfarsit proiectele si actiunile propuse.

Articole din editia din data de 18 Octombrie 2017

 • Primaria Municipiului Medgidia organizeaza a doua editie a evenimentului intitulat "Zilele Pensionarului"

  Administratie locala
 • Prilej de mare sarbatoare - "Ziua comunei Saraiu"

  Administratie locala
 • Elevii Liceului Carol I Ostrov incantati sa participe la activitati extracurriculare

  Administratie locala
 • S-au finalizat lucrarile la piata agroalimentara Ostrov

  Administratie locala
 • Comuna Ion Corvin pregatita pentru a intampina iarna

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședința ordinară a lunii octombrie, desfășurată în municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion și bază sportivă în Tuzla

  Administratie locala
 • Strada Școlii și strada Bisericii din localitatea Răzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamnă bogată în lucrări la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarelă pietonală în Peștera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771