Comuna Pecineaga beneficiaza de modernizarea si dezvoltarea infrastructurii

11 Octombrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

In urma lucrarilor de executie a sistemului de alimentare cu apa si de introducere a retelei de canalizare, autoritatile locale din comuna Pecineaga au dat ordin de incepere a lucrarilor privind modernizarea infrastructurii rutiere prin asfaltarea drumurilor.

Makkai Marian, viceprimarul comunei Pecineaga a declarat pentru ziarul "Graiul Dobrogei" faptul ca in data de 29 septembrie s-a demarat lucrarea de asfaltare a strazilor din localitatea Pecineaga.
"Pentru inceput, se vor moderniza prin asfaltare, zece tronsoane din strazile: Morii, str. Viitorului, str. Nicolae Iorga, str. Bistritei, str. Nicolae Titulescu, str. Ion Minulescu, str. Revolutiei. In prezent se efectueaza turnarea straturilor de asfalt pe strazile pregatite in prealabil pentru aceasta lucrare de modernizare a infrastructurii rutiere. In cadrul acestui proiect, pe strazile principale din localitatea Pecineaga se toarna doua straturi de asfalt, unul de protectie si unul de uzura, iar pe cele secundare un singur strat de uzura. Concomitent cu aceasta lucrare se executa si pregatirea celorlalte strazi din localitatea Pecineaga pentru asfaltare. Lucrarile privind finalizarea acestui proiect se vor continua in functie de conditiile meteorologice", a mentionat viceprimarul comunei Pecineaga.
Inainte ca administratia locala a comunei Pecineaga, reprezentata legal de edilul Niculae Stan, sa demareze lucrarile de asfaltare, s-au finalizat lucrarile de executie privind reteaua de canalizare si cea de distributie a apei potabile din localitatea Pecineaga. In prezent, potrivit viceprimarului Makkai Marian, se efectueaza probe pentru verificarea functionalitatii retelei de alimentare cu apa potabila si a celei de canalizare a apelor menajere. Primaria comunei Pecineaga va preda aceste lucrari catre S.C. RAJA S.A. pentru racordarea gospodariilor si montarea apometrelor, dar si construirea statiei de pompare a sistemului de canalizare.
Proiectele de modernizare a infrastructurii comunei Pecineaga sunt realizate cu fonduri guvernamentale si insumeaza o valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

Articole din editia din data de 11 Octombrie 2017

 • Alesii locali din Constanta se reunesc in sedinta extraordinara de Consiliu Local

  Administratie locala
 • Zilele Recoltei la Ovidiu

  Administratie locala
 • Comuna Pecineaga beneficiaza de modernizarea si dezvoltarea infrastructurii

  Administratie locala
 • Beneficii multiple pentru orasul Negru Voda prin programul "Interreg Va Romania Bulgaria 2014-2020"

  Administratie locala
 • Simona Halep, oficial noul lider al clasamentului WTA, a sosit luni in Romania: "Ziua asta va ramane in istorie pentru toti romanii"/ "Andrei Pavel a fost idolul meu"

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Lucrările de extindere a școlii din Lespezi continuă

  Administratie locala
 • Proiecte de anvergură pentru dezvoltarea comunei Pantelimon

  Administratie locala
 • Saraiu, o comună europeană

  Administratie locala
 • Localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu vor avea piețe moderne

  Administratie locala
 • Marcela Rădulescu: „Vreau să construiesc pentru comuna mea, pentru oamenii și copiii din comunitatea Ion Corvin!!!”

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771