"Cupa Marii Negre" Medgidia, concurs pentru tinerii ciclisti

4 Octombrie 2017, Radu Petric

Social

Pe 23 septembrie 2017, municipiul Medgidia a fost gazda concursului de ciclism intitulat "Cupa Marii Negre", editia a IV- a.


Primaria Municipiului Medgidia si Clubul de Ciclism "Bilal 2000" Constanta au lansat tinerilor provocarea de a participa la o inedita competitie pe doua roti, impartita in 4 categorii de varsta si doua grupe, baieti si fete.
Competitia s-a adresat copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani, antrenand atat ciclisti profesionisti cat si amatori. Peste 100 de copii ambitiosi din intreaga tara s-au implicat in aceasta antrenanta experienta a pedalatului care s-a desfasurat in Parcul 1 Mai.
Pentru categoria 5-7 ani, fete, primul loc a revenit Ioanei Anamaria Patrascu, Erika Tudor si-a adjudecat locul II, iar Paula Leu a obtinut locul III.
La categoria 5-7 ani, baieti, locul I a fost castigat de Stefan Alexandru Leu, pe locul secund a urcat Raul Alexander Payne, iar locul al treilea a ajuns la Stefan George Clinciu.
Urmatoarea categorie de varsta, 8-10 ani, fete, a fost castigata de Amalia Cristina Patrascu, locul II a fost inmanat Mariei Raluca Georgescu, iar locul III a revenit Cristinei Di Ponto. Pentru baieti, categoria 8-10 ani, premiul intai a fost adjudecat de Rares Iacob, apremiul II a revenit lui Matei Butuc, iar cel de-al treilea premiu a fost castigat de Mihai Brinza.
La categoria 11-13 ani, fete, Sabina Petrescu a obtinut primul loc, Amalia Cristina Patrascu a urcat pe locul II si Ariana Maria Rizea a castigat locul III. Baietii la categoria 11-13 ani au obtinut premiile dupa cum urmeaza: Matei Ion si-a adjudecat locul I, Alexandru Iancu a ocupat locul II, iar Octavian Dumitrescu a primit locul III.
Ultima categorie de varsta, 14-16 ani, fete, a fost castigata de Maria Stancu, locul secund a revenit Amaliei Cristina Patrascu, iar Sabina Petrescu si-a adjudecat cel de-al treilea loc in competitie. Pentru grupa de baieti, categoria 14-16 ani, premiile au fost impartite intre Alexandru Paris, locul I, Radu Dragoiu, locul II si Alex Iacob, locul III.
La finalul celor 3 ore de concurs, evenimentul a culminat cu premierea talentatilor castigatori de catre viceprimarul municipiului Medgidia, Luminita Vladescu, alaturi de reprezentantii clubului sportiv.

Album foto

 • Articole din editia din data de 4 Octombrie 2017

 • Drumul Matasii incepe la Constanta! Ministrul Transporturilor, prezent

  Social
 • Primaria achizitioneaza sistem de monitorizare a traficului. Vezi unde se vor amplasa camerele se supraveghere

  Social
 • "Targul Gospodarului - Tuzla 2017" - sarbatoare organizata cu si pentru locuitorii comunei Tuzla

  Social
 • "Caravana Teatrului" ajunge pentru a doua oara, in acest an, in comuna Tuzla

  Social
 • Contracte de finantare pentru proiectele comunei Pantelimon

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Hora Unirii – reiterată în municipiul Medgidia

  Social
 • Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Cumpăna

  Social
 • O nouă sesiune a bursei locurilor de muncă la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru ostași! Ziua Armatei Române, sărbătorită ca în fiecare an, la Cumpăna

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771