Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

Septembrie 2017, Adrian Nicarel

Politic

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a dat asigurari, marti, ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise nu va fi modificata in Parlament, in ciuda unor propuneri de modificare aflate in dezbaterea Comisiei de sanatate a Camerei.

"Am discutat si ieri (luni, n.r.) in grup si despre acest lucru si nu am luat aplauze. Eu le-am adus aminte colegilor mei si va aduc aminte si dvs. ca aceasta lege a fost deblocata de mine, dupa ce a fost blocata foarte mult timp, chiar daca unii colegi nu au fost fericiti. Am spus atunci ca este o lege utila, chiar daca este o lege dura, chiar daca o sa fie suparati cei care sunt fumatori ca si mine", a spus Dragnea, intrebat despre propunerile de modificare a legii in vigoare, aflate in dezbateera Comisiei de sanatate a Camerei.
"Trebuie sa ne gandim la doua lucruri importante: la sanatatea copiilor si a celor care nu fumeaza si chiar si la sanatatea noastra, a celor care fumam, ca poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu pagubos", a adaugat Dragnea.
El a aratat ca le-a transmis deputatilor PSD ca nu si-a schimbat parerea fata de aceasta lege si ca, in consecinta actul normativ nu va fi modificat.
"Si le-am spus ca eu nu mi-am schimbat parerea. Nu vad de ce trebuie sa modificam legea. In consecinta pozitia mea este foarte clara si anume ca legea trebuie sa ramana nemodificata", a spus Dragnea.

Intrebat ce se va intampla cu parlamentarii PSD care nu vor asculta recomandarea sa, Dragnea a raspuns: "O sa le iau tigarile. Aceasta lege nu va fi modificata".
Sursa: www.mediafax.ro

Articole din editia din data de Septembrie 2017

 • Ministrul Sanatatii: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimic pentru acestia

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Peste o jumatate de milion de carduri de sanatate, emise in acest an

  Politic
 • Premiera pentru lacul Techirghiol! Vezi speciile protejate!

  Politic
 • Concurs de ciclism la Medgidia

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Viceprimarul din Castelu, Antoneta Prodan, consideră revocarea sa din funcție un exces de putere

  Politic
 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771