Lucrari de igienizare a cimitirelor din comuna Dumbraveni

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Actualmente, autoritatile locale ale comunei Dumbraveni desfasoara lucrari de igienizare in cimitirele ortodoxe din cele doua sate ale comunei: Furnica si Dumbraveni.

Pentru ca locuitorii comunei Dumbraveni sa poata ajunge cat mai usor la mormintele persoanelor dragi raposate, autoritatile locale au demarat lucrari de curatare a cailor de acces si aleilor, prin taierea ierburilor inalte si a arbustilor, toaletarea copacilor si indepartarea resturilor de vegetatie. Lucrarile de igienizare se executa in cimitirele ortodoxe din cele doua localitati ale comunei Dumbraveni ce au o suprafata de mai mult de un hectar. Aceasta lucrare era absolut necesara deoarece de multi ani nu se mai realizasera lucrari de igienizare a cimitirelor iar accesul se facea forte greu in interiorul acestuia spre morminte. Cimitirele ortodoxe din Dumbraveni prezinta imprejmuire cu gard din piatra si porti de acces.
De asemenea, potrivit edilului comunei Dumbraveni, Stelian Clinciu, se lucreaza la finalizarea documentatiei pentru depunerea acesteia si semnarea contractului de finantare a proiectului "Modernizarea sistemului de iluminat stradal in comuna Dumbraveni, judetul Constanta". Edilul a mai mentionat ca s-a realizat studiul de fezabilitate si se lucreaza la proiectul tehnic, urmand obtinerea avizelor.
In ceea ce priveste inceputul noului an scolar 2017-2018, la scoala si la gradinita din comuna Dumbraveni s-au realizat lucrari de igienizare dar si reparatii curente. Desi activitatea educationala doar ce a inceput, edilul Stelian Clinciu a declarat ca saptamana aceasta doreste sa demareze procedura de achizitionare a combustibilului solid pentru unitatile de invatamant din comuna Dumbraveni.
"Doresc tuturor elevilor mult succes, sa fie constiinciosi si sa nu lipseasca de la orele de curs pentru a avea rezultate cat mai bune la sfarsitul anului si sa inmagazineze un bagaj de cunostinte cat mai bogat", le-a transmis copiilor la inceput de an scolar, edilul Stelian Clinciu.

Articole din editia din data de Septembrie 2017

 • Primaria comunei Crucea a lansat proiectul "O Societate pentru Toate Varstele"

  Administratie locala
 • Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie ramane sub control judiciar

  Administratie locala
 • Tudose, despre scumpirea carburantilor: In mod cert nu este influenta accizei

  Administratie locala
 • Romanii care pleaca din tara risca amenzi intre 50 si 100 de lei daca nu anunta ANAF-ul

  Administratie locala
 • S-a semnat contractul de finantare pentru asfaltarea drumurilor din comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771