Scolile si gradinitele din comuna Cerchezu si-au asteptat cu bucurie elevii

Septembrie 2017, Mirela Ionita

Educatie

Luni, 11 septembrie 2017, de la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu s-a auzit din nou clopotelul care a vestit deschiderea noului an scolar 2017-2018 si inceperea festivitatii acestuia.

Alaturi de cadrele didactice ale scolilor si gradinitelor au fost invitati speciali: oficialitati, primarul comunei Cerchezu - Stefan Chelaru, viceprimarul - Carmocan Vasile, seful de post al politie din comuna - agent Tarmigan Bogdan, parinti si, bineinteles, cei mai importanti participanti: prescolarii si elevii.
De asemenea, festivitatile au inceput cu o slujba de binecuvantare oficiata de catre preotii Toma Sorin si Mandra Ciprian.
Treziti dis-de-dimineata si incarcati cu bucurie si cu emotie, copiii insotiti de parinti si bunici au participat la festivitatea de deschidere dupa urmatorul program de desfasurare, prezentat pentru publicatia Graiul Dobrogei de catre directorul Scolii Gimnaziale "Marin Voinea" Cerchezu, Cepreaga Catalina: ora 8:30 la Gradinita cu Program Normal Cascioarele, ora 9:00 la Scoala Primara Nr. 1 Viroaga iar la ora 10:00 la Scoala Gimnaziala "Marin Voinea" Cerchezu, Gradinita cu Program Normal Cerchezu si Clasa Pregatitoare.
Emotionati, elevii s-au aratat entuziasmati de inceperea noului an scolar si mai ales de revederea colegilor.
In anul scolar 2017-2018, prescolarii si scolarii vor functiona in cele patru structuri ale Scolii Gimnaziale "Marin Voinea" Cerchezu pentru care autoritatile locale ale comunei Cerchezu au realizat lucrari de igienizare si dezinsectie, pentru ca toti elevii din comuna sa aiba conditii optime de igiena pe parcursul desfasurarii orelor de curs.
Edilul comunei Cerchezu, Stefan Chelaru le-a transmis elevilor ce au pasit intr-o noua etapa din viata lor educationala, mult succes si rezultate cat mai bune la sfarsitul anului scolar.
In alta ordine de idei, gospodarul sef Stefan Chelaru ne-a marturisit ca in paralel cu pregatirile si activitatile de deschidere a anului scolar, in intreaga comuna s-au desfasurat si se continua lucrarile de curatenie pe strazi.

Articole din editia din data de Septembrie 2017

 • Primaria comunei Crucea a lansat proiectul "O Societate pentru Toate Varstele"

  Educatie
 • Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie ramane sub control judiciar

  Educatie
 • Tudose, despre scumpirea carburantilor: In mod cert nu este influenta accizei

  Educatie
 • Romanii care pleaca din tara risca amenzi intre 50 si 100 de lei daca nu anunta ANAF-ul

  Educatie
 • S-a semnat contractul de finantare pentru asfaltarea drumurilor din comuna Vulturu

  Educatie
 • Articole din aceeasi categorie

 • 12 elevi din Cerchezu se reîntorc la școală

  Educatie
 • Școala din Bărăganu își deschide porțile pentru elevii clasei a VIII a

  Educatie
 • Elevii din Peștera au șanse egale pentru accesul la sistemul educațional. Primăria achiziționează tablete și sim-uri cu acces la internet

  Educatie
 • Activități desfășurate de elevii din Comana

  Educatie
 • Târgul Toamnei organizat de elevii din Pecineaga

  Educatie
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771