Lucrari pe ultima suta de metri la reteaua de alimentare cu apa in comuna Crucea

Septembrie 2017, Radu Petric

Administratie locala

Edilul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi a declarat pentru publicatia Graiul Dobrogei, ca in perioada urmatoare se vor finaliza lucrarile de realizare a retelei de alimentare cu apa in localitatile Stupina, Galbiori, Crisan si Siriu, sate ce apartin comunei Crucea.

"Suntem pe ultima suta de metri privind reteaua de alimentare cu apa in cele patru sate ale comunei Crucea. Au fost montate rezervoarele de captare a apei, se fac legaturile intre sursele de apa (puturi), bazinele de colectare si reteaua de distributie. Conform ultimelor discutii purtate pe data de 22 august cu constructorii, la sfarsitul lunii septembrie vom semna punerea in functiune a tuturor sistemelor de alimentare cu apa", a declarat primarul Gheorghe Frigioi.
De asemenea, edilul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, a mentionat faptul ca Primaria Crucea este in curs de finalizare a documentatiei pe care o va depune la MDRAPFE (Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene) in vederea semnarii contractelor de finantare. Proiectele ce au obtinut aprobare spre finantare prin PNDL (Programul National de Dezvoltare Locala) au in vedere construirea sistemelor de canalizare in localitatile Stupina si Galbiori si asfaltarea drumului comunal DC 70-71: "Infiintare sistem de canalizare ape uzate menajere in sat Galbiori, com. Crucea, jud. Constanta", "Infiintare sistem de canalizare ape uzate menajere in sat Stupina, com. Crucea, jud. Constanta", "Asfaltare drumuri comunale in comuna Crucea, localitatile Crisan si Siriu".
Proiectele depuse de Primaria comunei Crucea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice sunt proiecte pregatite cu mare incredere si multa munca, proiecte pe care edilul Gheorghe Frigioi doreste sa le implementeze pentru a oferi comunei Crucea dezvoltare si inovatie, dar si cresterea standardului de viata al locuitorilor acesteia.
"Dezamagirea si supararea mea este ca nu gasim intelegere la institutii, precum OCPI pentru a fi sprijiniti in vederea obtinerii avizelor ce fac parte din documentatia pe care trebuie sa o depunem inainte de a semna contractele de finantare cu MDRAPFE", a mai declarat edilul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.

Articole din editia din data de Septembrie 2017

 • S-a semnat contractul de finantare pentru asfaltare in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Lucrari pe ultima suta de metri la reteaua de alimentare cu apa in comuna Crucea

  Administratie locala
 • Ganduri si amintiri din vacanta in comuna Silistea

  Administratie locala
 • Comuna Silistea in parteneriat cu primarii din judetul Constanta si din Bulgaria

  Administratie locala
 • "Zilele comunei Tuzla" - zile de cultura

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Tuzla suspendă programul de lucru cu publicul

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771