Drumuri asfaltate si iluminat public stradal eficientizat in comuna Vulturu

August 2017, Mirela Ionita

Administratie locala

Comuna Vulturu va beneficia de finantarea a doua proiecte ce au fost depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene prin Programul National De Dezvoltare Locala (PNDL).

"Modernizare si reabilitare sistem de iluminat public stradal in comuna Vulturu, judetul Constanta" cu o valoare totala de 301.397,95 este unul dintre cele doua proiecte ce se afla pe lista obiectivelor de investitii aprobate. Prin proiectul de modernizare a sistemului de iluminat public stradal se doreste eficientizarea acestuia. Acest proiect vizeaza inlocuirea si suplimentarea celor 185 corpuri de iluminat, pe care le detine comuna Vulturu in momentul de fata. Vor fi achizitionate si montate 295 de corpuri de iluminat pe baza de led. Prin acest proiect se vor diminua cheltuielile de functionare a sistemului, se va imbunatati securitatea si siguranta cetatenilor pe timp de noapte, a circulatiei rutiere si pietonale.
Cel de-al doilea proiect pentru care conducerea administratiei publice locale Vulturu va semna contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene este: "Asfaltare strazi in comuna Vulturu, judetul Constanta". Valoarea totala a proiectului este de 14.741.644,00.
Potrivit edilului comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec si conform proiectului se vor asfalta 11,147 kilometri. Totodata, spune edilul comunei Vulturu: "Pe aceasta distanta, de-a lungul drumului asfaltat, se vor amenaja rigole pentru scurgerea apelor pluviale. De o parte si de alta a drumului DJ225, pe strada Eroilor se vor amenaja trotuare si alei de acces pentru cei ce au locuintele cu adresa pe aceasta strada".
"Asteptam semnarea contractului de finantare. Luni, 31 iulie 2017 a avut loc sedinta de Consiliu Local in care s-a discutat, alaturi de alte puncte importante, si despre aprobarea finantarii celor doua proiecte. Speram ca vom semna in cel mai scurt timp deoarece avizele sunt obtinute, certificatul de urbanism este eliberat, iar toata documentatia necesara este pregatita in vederea inaintarii catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene", a mai declarat primarul comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec.

Articole din editia din data de August 2017

 • Delegarea prin concesiune a serviciului de iluminat din Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul Constantei: Incepand de astazi, toate proprietatile vor putea fi vandute numai cu aprobarea Consiliului Local

  Administratie locala
 • Drumuri asfaltate si iluminat public stradal eficientizat in comuna Vulturu

  Administratie locala
 • Zilele Comunei Silistea 13-15 august 2017

  Administratie locala
 • Dezvoltare infrastructura rutiera, educationala si de sanatate in comuna Saraiu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUNȚ COMUNA ALBEȘTI

  Administratie locala
 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771